Bobbie Bodt boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  YouTuber
 • Genre
  Media

Wil jij Bobbie Bodt boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bobbie Bodt. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bobbie Bodt (Arnhem, 18 november 1992) is presentatrice en YouTuber. Bobbie droomde er als klein meisje al van om ooit televisie te maken. Hierdoor pakte ze een aantal jaar geleden haar koffers en verhuisde naar Haarlem om daar de opleiding Media & Entertainment Management te volgen. Eenmaal aan de studie wilde ze meer praktijk ervaring opdoen en deed ze naast haar studie productie- en redactiewerkzaamheden. Al snel merkte ze dat ze nog vrolijker werd wanneer ze voor de camera stond.

Biografie Bobbie Bodt

Ze deed mee aan het BNN programma ‘3 op Reis Backpack’ en is voor de finale naar Hongkong gereisd. Eenmaal terug in Nederland is ze gevraagd om het online platform Concentrate te presenteren. Daarnaast heeft ze een half jaar op de redactie gezeten om zich meer te ontwikkelen in het maken van content. Ook kun je haar zien op het YouTube kanaal Ferzuz en is ze hard aan het werk om haar eigen kanaal te starten.

Boekingen van Bobbie Bodt

Bobbie staat bekend om haar enthousiasme, spontaniteit en harde lach. Ze is stoer en zoekt graag haar grens op.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bobbie Bodt kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bobbie Bodt wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bobbie Bodt wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bobbie Bodt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bobbie Bodt kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bobbie Bodt boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bobbie Bodt kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bobbie Bodt boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bobbie Bodt

Bobbie Bodt inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bobbie Bodt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
YouTuberin overlegexclusief1 persoonMediaOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand