MJ HiStory boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Michael Jacksons Tribute

Wil jij MJ HiStory boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van MJ HiStory. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

MJ HiStory is een echte authentieke Michael Jackson Tributeband en neemt deel aan seizoen 2 van The Tribute: Battle Of The Bands 2023 op SBS6.

Biografie MJ HiStory

De bandleden hebben allemaal ruime ervaring met optreden in binnen- en buitenland. Zo speelden de bandleden onder meer met bekende Nederlandse artiesten als Berget Lewis, Shirma Rouse en Candy Dulfer. Maar ook internationale acts zoals Eek-A-Mouse en Rohan Marley (de zoon van Bob Marley).

Tributeband boeken

Zanger IMI is uniek in zijn benadering van het stemgeluid van Michael Jackson. Een frontman met een duidelijke mening en visie. Deze band is uniek in het benaderen van het originele geluid. Bij MJ History draait het allemaal om respect en toewijding voor de artiest Michael Jackson.

Boekingen van MJ HiStory

MJ HiStory bestaat uit vier bandleden en twee dansers. Een totale visuele en muzikale beleving. Een show met de grootste hits door het indrukwekkende repertoire.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig MJ HiStory kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je MJ HiStory wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van MJ HiStory wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij MJ HiStory online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van MJ HiStory kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

MJ HiStory boeken

Ben jij benieuwd hoe je MJ HiStory kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct MJ HiStory boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van MJ HiStory

MJ HiStory inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MJ HiStory

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenMichael Jacksons TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand