Badness (Madness Tribute Band) boeken

€4.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Madness Tribute

Wil jij Badness (Madness Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Badness (Madness Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Badness heeft zichzelf ontwikkelt als een geweldige madness tribute.

Biografie Badness

Het plezier spetter werkelijk van het podium met deze pretband! In de laatste twintig jaar stond Madness bijna 300 weken in de Uk Charts, met meer dan 28 top 40 hits.

Boekingen van Badness

Badness geeft u een waanzinnige Ska show waar het publiek nog lang over zal praten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Badness (Madness Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Badness (Madness Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Badness (Madness Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Badness (Madness Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Badness (Madness Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Badness (Madness Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Badness (Madness Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Badness (Madness Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Badness (Madness Tribute Band)

Badness (Madness Tribute Band) inhuren

€4.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Badness (Madness Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 60 minutenexclusief6 personenMadness Tribute€4495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand