Frank In Person + Band boeken

Live band met 9 personen!
€4.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4695,-
 • Duur
  2 of 3 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, ook ex monitor/techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Frank Sinatra Tribute

Wil jij Frank in Person + Band boeken voor jouw party of event? Frank is de nieuwe Nederlandse sensatie. Zijn warme stemgeluid en perfecte timing zijn ongeevenaard! Frank In Person brengt een indrukwekkende hommage aan Frank Sinatra inclusief The Looks en The Moves! Als u op zoekt bent naar romantiek, stijl, casino’s of mafia dan mag deze act aan uw evenement niet ontbreken. Frank In Person brengt in zijn show de mooiste ballads, de lekkerste swing en de bekendste meezingers uit het repertoire van The Voice. Cliff Stark, de voormalige trombonist van Sinatra in Las Vegas, zei onlangs over Frank In Person: “This Dutch singer is amazing! That’s as close as anyone else I’ve heard!”

Frank In Person met band boeken

Het kan geen toeval zijn dat de moeder van Frank In Person hem, door z’n blauwe ogen vernoemde naar ol’ Blue Eyes, Frank Sinatra, die in die tijd z’n zoveelste come-back maakte. Vele jaren later blijkt namelijk dat The Voice ook in hem huist…! Hij hoorde zichzelf zingen en dacht – een beetje arrogant – dat kan ik ook! En hij kan het! Nadat hij in de jaren ’90 diverse clubs verraste met zijn optreden, ging Frank In Person zijn stem gebruiken bij het inspreken en inzingen van diverse commercials. Ook zijn er enkele dance-hits waarop zijn vocalen terug te vinden zijn. Medio 2004 pakte hij het Sinatra-repertoire weer op. En met succes gezien de vele optredens die Frank In Person inmiddels op zijn naam heeft staan.

Boekingen van Frank In Person met band

Het succes van Frank In Person is velen niet onopgemerkt gebleven. Zo werd Frank gevraagd om de Live show te openen tijdens het Big Band thema bij ‘Idols’. Vervolgens heeft Frank In Person een daverend optreden verzorgd in de ‘Idols Backstage’ show waarbij hij tevens een nummer ten gehore bracht met 4 vrouwlijke finalisten van Idols; Floortje, Angelique, Ellen en natuurlijk Idols winnares Rafaëla. Een optreden wat niet snel vergeten zal worden. Ook was Frank In Person met zijn eigen Big Band te gast in het programma Barend & van Dorp op Talpa. Bij Barend en van Dorp werd hij zelfs teruggevraagd in de uitzending om live nóg een nummer te zingen met zijn ‘Not Too Big Band’, een waar unicum.

Live bandshow boeken

Daarnaast is Frank In Person ook te gast geweest bij Ruud de Wild.nl op Radio 538. Dit optreden was Ruud de Wild zo goed bevallen dat verschillende DJ’s van Radio 538 Frank hebben verzocht jingles in te zingen voor hun radioprogramma’s. Deze jingles zijn bijna dagelijks te horen op Radio 538. Waan je met Frank In Person terug in de tijd van Las Vegas, films, romantiek en stijl! Frank in Person is te boeken in verschillende settings. Solo met Tape optreden of met begeleiding van The Skyline Orchestra (5-mans combo, (9-koppige bigband of 19-koppige bigband).

Direct Frank In Person met band boeken? Klik hier voor boekingen van Frank In Person met band

Frank In Person + Band boeken

€4.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank In Person + Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 of 3 x 30 minutenexclusief, ook ex monitor/techniek9 personenFrank Sinatra Tribute€4695,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand