Frank In Person + Band boeken

Live band met 9 personen!
€4.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4695,-
 • Duur
  2 of 3 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, ook ex monitor/techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Frank Sinatra Tribute

Wil jij Frank In Person + Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frank In Person + Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Frank is de nieuwe Nederlandse sensatie. Zijn warme stemgeluid en perfecte timing zijn ongeevenaard! Frank In Person brengt een indrukwekkende hommage aan Frank Sinatra inclusief The Looks en The Moves! Als u op zoekt bent naar romantiek, stijl, casino’s of mafia dan mag deze act aan uw evenement niet ontbreken. Frank In Person brengt in zijn show de mooiste ballads, de lekkerste swing en de bekendste meezingers uit het repertoire van The Voice. Cliff Stark, de voormalige trombonist van Sinatra in Las Vegas, zei onlangs over Frank In Person: “This Dutch singer is amazing! That’s as close as anyone else I’ve heard!”

Biografie Frank In Person met band

Het kan geen toeval zijn dat de moeder van Frank In Person hem, door z’n blauwe ogen vernoemde naar ol’ Blue Eyes, Frank Sinatra, die in die tijd z’n zoveelste come-back maakte. Vele jaren later blijkt namelijk dat The Voice ook in hem huist…! Hij hoorde zichzelf zingen en dacht – een beetje arrogant – dat kan ik ook! En hij kan het! Nadat hij in de jaren ’90 diverse clubs verraste met zijn optreden, ging Frank In Person zijn stem gebruiken bij het inspreken en inzingen van diverse commercials. Ook zijn er enkele dance-hits waarop zijn vocalen terug te vinden zijn. Medio 2004 pakte hij het Sinatra-repertoire weer op. En met succes gezien de vele optredens die Frank In Person inmiddels op zijn naam heeft staan.

Boekingen van Frank In Person met band

Het succes van Frank In Person is velen niet onopgemerkt gebleven. Zo werd Frank gevraagd om de Live show te openen tijdens het Big Band thema bij ‘Idols’. Vervolgens heeft Frank In Person een daverend optreden verzorgd in de ‘Idols Backstage’ show waarbij hij tevens een nummer ten gehore bracht met 4 vrouwlijke finalisten van Idols; Floortje, Angelique, Ellen en natuurlijk Idols winnares Rafaëla. Een optreden wat niet snel vergeten zal worden. Ook was Frank In Person met zijn eigen Big Band te gast in het programma Barend & van Dorp op Talpa. Bij Barend en van Dorp werd hij zelfs teruggevraagd in de uitzending om live nóg een nummer te zingen met zijn ‘Not Too Big Band’, een waar unicum.

Live bandshow boeken

Daarnaast is Frank In Person ook te gast geweest bij Ruud de Wild.nl op Radio 538. Dit optreden was Ruud de Wild zo goed bevallen dat verschillende DJ’s van Radio 538 Frank hebben verzocht jingles in te zingen voor hun radioprogramma’s. Deze jingles zijn bijna dagelijks te horen op Radio 538. Waan je met Frank In Person terug in de tijd van Las Vegas, films, romantiek en stijl! Frank in Person is te boeken in verschillende settings. Solo met Tape optreden of met begeleiding van The Skyline Orchestra (5-mans combo, (9-koppige bigband of 19-koppige bigband).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frank In Person + Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frank In Person + Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frank In Person + Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frank In Person + Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frank In Person + Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frank In Person + Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frank In Person + Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frank In Person + Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frank In Person + Band

Frank In Person + Band inhuren

€4.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank In Person + Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 of 3 x 30 minutenexclusief, ook ex monitor/techniek9 personenFrank Sinatra Tribute€4695,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand