Laura Fygi boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)
€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Laura Fygi behoort tot een nieuwe generatie zangeressen die in de voetsporen treedt van legendarische grootheden als Ella Fitzgerald, Peggy Lee en Julie London.

Laura Fygi boeken

Al op jonge leeftijd blijkt de exotisch ogende Laura Fygi, dochter van een Nederlandse vader en een Egyptische moeder, over zangkwaliteiten te beschikken. Haar ouders stimuleren haar en al op jonge leeftijd krijgt Fygi zangles. Als ze met haar ouders van Amsterdam naar Montevideo in Urugay verhuist, komt ze in aanraking met Zuid-Amerikaanse muziek en jazz. In 1980 verhuist Fygi terug naar Nederland en begint ze aan een professionele zangcarrière te werken. De eerste successen volgen in 1983 als ze toetreedt tot het damestrio Centerfold. Daarmee geniet ze (inter)nationale bekendheid en scoort ze een aantal hits. In 1991 verschijnt haar solodebuut Introducing, waarop zij jazzy stukken zingt. Het album is een groot succes en wordt zelfs bekroond met een Edison. Ook over de grenzen is er veel waardering voor Introducing: het album staat genoteerd in de Amerikaanse Billboard Jazz charts en is uiterst succesvol in Japan. In ’92 volgt Bewitched, met stukken van o.a. Nat King Cole, twee jaar later gevolgd door The Lady Wants To Know, dat een Braziliaansachtige invalshoek heeft. Laura Fygi verrast haar fans iedere keer weer door voor nieuwe stijlen en genres te kiezen. Zo zingt ze op Turn Out The Lamplight (’95) modern materiaal van o.a. Paul Simon, Lionel Ritchie en Stevie Wonder, waarna ze het album Watch What Happens (’97) uitbrengt, met werk van de gerenommeerde Franse componist Michel Legrand, die speciaal voor Laura de songs opnieuw arrangeert en orkestreert.

Boekingen van Laura Fygi

Toeren in het buitenland doet Laura veel! Ze is vooral in Azië een grote vedette en reist dan ook minimaal 2 keer per jaar naar landen als China, Taiwan, Hong Kong, Maleisië, Indonesië, Korea of Japan. Ze wordt er op handen gedragen en heeft inmiddels zelfs 2 nummers in het Chinees opgenomen!

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:Laura Fygi is ook te boeken voor 1 x 30 minuten met een pianist voor €3500,- (inclusief klein geluid, exclusief piano!). Tevens te boeken met Trio Malando voor 2 x 45 minuten of met band of big band. Informeer vrijblijvend naar voorwaarden en prijzen.

Direct Laura Fygi huren? Klik hier voor boekingen van Laura Fygi

Laura Fygi boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Laura Fygi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonPop / Allround€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand