Ronnie Tober boeken

€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Ronnie Tober boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ronnie Tober. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na 45 jaar is Ronnie Tober een bekend en succesvol zanger/entertainer. Drie jaar na Ronnie’s geboorte (21 pril 1945 te Bussum) emigreerde hij samen met zijn ouders, twee broers en zus naar Amerika. Daar werden zijn muzikale talenten ontdekt. Hij zong op familiefeestjes, begeleid door zijn moeder op de piano. Van zijn 8e tot zijn 14e zong Ronnie bij een in Albany (New York) bekend kerkkoor (St. Peters Episcopal Boys Choir). En werd daar solo-zanger. Een jaar daarna werd zijn eerste single uitgebracht onder de titel “Who taught you how”. Dit gaf hem bekendheid in Albany en omgeving.

Biografie Ronnie Tober

Vanaf 1961 was Ronnie regelmatig te zien als gast in TV Shows als “The Perry Como Show” en “The Ed Sullivan Show”. Ronnie kreeg zijn eigen lokale TV shows en werd in 1962 uitgeroepen tot “Junior Mr. America”. Een tournee door alle staten van Amerika was het gevolg. Ronnie deed mee in de musicals “Little Mary Sunshine” en “The Boyfriend”. En speelde mee in de TV film “Route 66” met George Maharis. Hoogtepunt van zijn Amerikaanse jaren is een optreden geweest voor Nixon en John F.Kennedy.

Boekingen van Ronnie Tober

In 1963 bracht Ronnie een bezoek aan zijn grootouders in Nederland. Door een brief van zijn tante Henny kwam hij in contact met Willem Duys. En zong op 27 december 1963 “Up a lazy river” in het t.v. programma “Voor de vuist weg”. De AVRO werd bedolven onder reacties. Deze reacties deed Ronnie besluiten om in augustus 1964 voorgoed terug te keren naar Nederland (zijn geboorteland). Phonogram/Philips gaf hem een platencontract en “Iedere avond” kwam de Top-5 binnen. Vele succesvolle platen volgden. Hij was geregeld te gast in niet te tellen radio- en t.v.-programma’s (o.a. Corry Brokken, Willy en Willeke Alberti, enz.). En had jarenlang zijn eigen t.v.-show bij de Kro en de Avro waarin hij gasten ontving. Zoals bv. Conny Vandenbos, Corrie van Gorp, Roger Whittaker, e.v.a.

Veel hits

In de jaren die volgden maakte Ronnie nog vele platen, waarvan een aantal hits werden die nog steeds bij optredens uit volle borst worden meegezongen. Om er enkele te noemen “Rosemarie”, “Arrivederci Ans”, “Naar de kermis”, en niet te vergeten “Rozen voor Sandra”. In de afgelopen 49 jaar heeft Ronnie honderden titels (waarvan er miljoenen zijn verkocht) opgenomen, overwegend Nederlandstalig. Een enkele Engelstalige c.d. staat ook op zijn zeer uitgebreide discografie. Tot op de dag van vandaag is hij een veel gevraagd zanger/entertainer. En niet alleen in Nederland. Maar ook in België, Duitsland, Engeland, Tunesië en Amerika. Ook in Hongarije, Zuid-Afrika, etc. wordt hij geregeld gevraagd om er een optredens te verzorgen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ronnie Tober kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ronnie Tober wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ronnie Tober wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ronnie Tober online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ronnie Tober kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ronnie Tober boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ronnie Tober kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ronnie Tober boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ronnie Tober

Ronnie Tober boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ronnie Tober

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€2450,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.750,-
€2.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand