Boom Like That (Dire Straits Tribute) boeken

Beste Dire Straits Tribute van Nederland!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Dire Straits Tribute

Wil jij Boom Like That (Dire Straits Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boom Like That (Dire Straits Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

BOOM, like that! is dé band die de muziek van de Britse rockband Dire Straits helemaal terugbrengt. Voorman van Dire Straits Mark Knopfler brengt in 2004 de single BOOM, like that! uit. En deze titel belichaamt ook de energie en passie van de tribute band. Ze brengen sinds 2014 de muziek van Knopfler en Dire Straits terug op een precieze, authentieke en fantastische manier. Daardoor hoeft niemand de authentieke en tijdloze sound van de rockband nog te missen.

Biografie Boom Like That

Dat BOOM, like that! zo goed is, komt volledig door de acht topmuzikanten waaruit de band bestaat. Edgar Janssen (leadgitarist en zanger), Rob van Kreij (gitaar en bouzouki) en Robert van Vonderen (toetsen en achtergrondzang). Aangevuld met Hans van Els (drums), Frank van Kreij (basgitaar), Pepijn Mol (sax en percussie), Joanne Belgrave (achtergrondzang) en Ilse Lucassen (achtergrondzang en fluit).

Tributeband boeken

In deze show staan alle studioalbums centraal. Op muzikale wijze vertellem ze het verhaal van dIRE sTRAITS. Elk album heeft een eigen karakter en een eigen verhaal. Dire Straits (1978) de doorbraak met het ‘ouderwetse’ typische Dire Straits-geluid. Communiqué (1979) en Making Movies (1980) waarbij de band werd uitgebreid met toetsen en saxofoon. Het epische album Love Over Gold (1982). Brothers in Arms (1985) het best verkochte album met de meeste hits. En als laatste On Every Street (1991).

Boekingen van Boom Like That

Van elke plaat wordt de beste muziek gespeeld. Niet alleen de bekende hits maar ook minder bekende maar prachtige nummers. De band is opgericht in januari 2014. En is in een sneltreinvaart uitgegroeid tot de beste en meest succesvolle Dire Straits band van Nederland. Ze zijn dan ook een graag geziene band in theaters in binnen- en buitenland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boom Like That (Dire Straits Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boom Like That (Dire Straits Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boom Like That (Dire Straits Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boom Like That (Dire Straits Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boom Like That (Dire Straits Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boom Like That (Dire Straits Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boom Like That (Dire Straits Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boom Like That (Dire Straits Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boom Like That (Dire Straits Tribute)

Boom Like That (Dire Straits Tribute) inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boom Like That (Dire Straits Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 75 minuteninclusief tot 500 personen8 personenDire Straits TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand