The Adele Project boeken

Ook als zangeres met pianist: € 1.250,-
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  maximaal 120 minuten
 • Geluid
  Exclusief licht- en (wel visuals)
 • Bezetting
  On stage: 5 personen
 • Soort
  Live Tribute band
 • Genre
  Adele Tribute

Wil jij The Adele Project boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Adele Project. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Adele Project is een live band met een fantastische zangeres. Die niet alleen klinkt zoals Adele, maar ook nog de looks heeft. Dit wordt afgemaakt met adembenemende visuals. De band neemt je mee in de wereld van Adele. Waarbij alle hoogtepunten van de wereldtournee op spectaculaire wijze voorbij komen.

Biografie The Adele Project

De show heeft een duidelijke rode draad, met ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de prachtige muziek van Adele. Met meer dan meer dan 80 nagenoeg uitverkochte theatervoorstellingen in de Benelux heeft The ADELE Project bewezen het gehele oeuvre van Britse zangeres en wereldster Adele tot in de perfectie te kunnen uitvoeren.

Boekingen van The Adele Project

De 7-koppige conservatorium geschoolde band zorgt voor de perfecte beleving en zangeres Jolanda is niet alleen een Adele “look-a-like”, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem en ze heeft dezelfde ontwapende humor. ‘Hello’, ‘Rolling in the deep’, ‘Someone like you’, ‘Chasing pavements’ en ‘Skyfall’ is slechts een kleine greep uit het ongelooflijke repertoire van de Britse zangeres Adele. The Adele Project is een sensationele en ontroerende show. Veel meer dan alleen een eerbetoon aan één van de grootste popsterren uit onze tijd. De band neemt het publiek mee op een verrassende speurtocht naar de kracht en magie van Adele.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Adele Project kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Adele Project wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Adele Project wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Adele Project online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Adele Project kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Adele Project boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Adele Project kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Adele Project boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Adele Project

The Adele Project inhuren

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Adele Project

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Tribute bandmaximaal 120 minutenExclusief licht- en (wel visuals)On stage: 5 personenAdele Tribute€3500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.745,-
€3.595,-
€3.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand