The Adele Project boeken

Ook als zangeres met pianist: € 1.250,-
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  maximaal 120 minuten
 • Geluid
  Exclusief licht- en (wel visuals)
 • Bezetting
  On stage: 5 personen
 • Soort
  Live Tribute band
 • Genre
  Adele Tribute

The Adele Project is een live band met een fantastische zangeres die niet alleen klinkt zoals Adele, maar ook nog de looks heeft. Dit wordt afgemaakt met adembenemende visuals. De band neemt je mee in de wereld van Adele, waarbij alle hoogtepunten van de wereldtournee op spectaculaire wijze voorbij komen.

The Adele Project boeken

De show heeft een duidelijke rode draad, met ontroerende anekdotes, een flinke dosis zelfspot en natuurlijk de prachtige muziek van Adele. Met meer dan meer dan 80 nagenoeg uitverkochte theatervoorstellingen in de Benelux heeft The ADELE Project bewezen het gehele oeuvre van Britse zangeres en wereldster Adele tot in de perfectie te kunnen uitvoeren.

Boekingen van The Adele Project

De 7-koppige conservatorium geschoolde band zorgt voor de perfecte beleving en zangeres Jolanda is niet alleen een Adele “look-a-like”, haar stem is nagenoeg een kopie van Adele’s stem en ze heeft dezelfde ontwapende humor. ‘Hello’, ‘Rolling in the deep’, ‘Someone like you’, ‘Chasing pavements’ en ‘Skyfall’ is slechts een kleine greep uit het ongelooflijke repertoire van de Britse zangeres Adele. The Adele Project is een sensationele en ontroerende show. Veel meer dan alleen een eerbetoon aan één van de grootste popsterren uit onze tijd. De band neemt het publiek mee op een verrassende speurtocht naar de kracht en magie van Adele.

Direct The Adele Project boeken ? Klik hier voor boekingen van The Adele Project

The Adele Project boeken

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Adele Project

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Tribute bandmaximaal 120 minutenExclusief licht- en (wel visuals)On stage: 5 personenAdele Tribute€3500,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand