Fortunate Sons (CCR Tributeband) boeken

Gage voor clubs en festivals! Overige optredens op aanvraag!
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Creedence Clearwater Revival Tribute

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ’70 in het geheugen gegrift.

Fortunate Sons boeken

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven. The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

Boekingen van Fortunate Sons

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen -en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in juni 2009 verschenen CD “Live in Europe” vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live-energie van The Fortunate Sons. In een klein uur komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.

Direct Fortunate Sons huren? Klik hier voor boekingen van Fortunate Sons

Fortunate Sons (CCR Tributeband) boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fortunate Sons (CCR Tributeband)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributebandin overlegop aanvraag3 personenCreedence Clearwater Revival Tribute€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand