MC Roga boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

Wil jij MC Roga boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van MC Roga. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Toen MC Roga nog maar 8 jaar oud was begon hij zijn ambitite te volgen. De jonge Roga was weg van de drums , speelde in lokale bands alles van Blues tot Rock. Toen hij een puber was werd Roga verliefd op Hip Hop en begon mee te rappen met zijn nieuw ontdekte idolen. Hij kreeg het rappen snel onder de knie en ontdekte dat hij een natural was. Vanaf toen begon hij zijn talent steeds professioneler te benaderen.

Biografie MC Roga

Tijdens zijn eerste kennismaking met house muziek voelde Roga iets wat hij nooit eerder voelde. Zijn rauwe talent, kennis van muziek en vaardigheden vielen allemaal op hun plaats en creëerden een platform waar Roga zich begon te ontwikkelen. Toen Roga de mic pakte in Club Monza in Utrecht ontdekte Victor Coral zijn talent en hij introduceerde Roga aan de organisatoren van de Chemistry Club Nights. Roga is inmiddels een echte performer geworden en hij slaagde er in zijn nog maar korte carriere al in om samen te werken met Benny Rodrigues , Roog , Erick E , Michel de Hey , Sunnery James & Ryan Marciano en veel meer . In de tussentijd werd zijn muzikale diversiteit ook opgemerkt door grote internationale artiesten. Helden als Erick Morillo , Sandy Rivera , Kenny Dope , D – Ramirez , Antoine Clamaran en anderen waarderen wat deze MC te bieden heeft.

Boekingen MC Roga

MC Roga is op dit moment een van de meest geboekte MC’s ter wereld. Inmiddels werkt deze MC samen met grootheden uit de dansscène (Tiesto, Carl Cox, Roger Sanchez, om er een paar te noemen) en staat hij op alle grote festivals zoals Dirty Dutch, Mysteryland, Dance Valley en ga zo maar door.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig MC Roga kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je MC Roga wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van MC Roga wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij MC Roga online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van MC Roga kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

MC Roga boeken

Ben jij benieuwd hoe je MC Roga kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct MC Roga boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van MC Roga

MC Roga inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC Roga

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MC1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand