MC Roga boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Dance / Trance / House

Toen MC Roga nog maar 8 jaar oud was begon hij zijn ambitite te volgen. De jonge Roga was weg van de drums , speelde in lokale bands alles van Blues tot Rock. Toen hij een puber was werd Roga verliefd op Hip Hop en begon mee te rappen met zijn nieuw ontdekte idolen. Hij kreeg het rappen snel onder de knie en ontdekte dat hij een natural was. Vanaf toen begon hij zijn talent steeds professioneler te benaderen.

MC Roga boeken

Tijdens zijn eerste kennismaking met house muziek voelde Roga iets wat hij nooit eerder voelde. Zijn rauwe talent, kennis van muziek en vaardigheden vielen allemaal op hun plaats en creëerden een platform waar Roga zich begon te ontwikkelen. Toen Roga de mic pakte in Club Monza in Utrecht ontdekte Victor Coral zijn talent en hij introduceerde Roga aan de organisatoren van de Chemistry Club Nights. Roga is inmiddels een echte performer geworden en hij slaagde er in zijn nog maar korte carriere al in om samen te werken met Benny Rodrigues , Roog , Erick E , Michel de Hey , Sunnery James & Ryan Marciano en veel meer . In de tussentijd werd zijn muzikale diversiteit ook opgemerkt door grote internationale artiesten. Helden als Erick Morillo , Sandy Rivera , Kenny Dope , D – Ramirez , Antoine Clamaran en anderen waarderen wat deze MC te bieden heeft.

Boekingen MC Roga

MC Roga is op dit moment een van de meest geboekte MC’s ter wereld. Inmiddels werkt deze MC samen met grootheden uit de dansscène (Tiesto, Carl Cox, Roger Sanchez, om er een paar te noemen) en staat hij op alle grote festivals zoals Dirty Dutch, Mysteryland, Dance Valley en ga zo maar door.

Direct MC Roga huren? Klik hier voor boekingen van MC Roga

MC Roga boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC Roga

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MC1 x 90 minutenexclusief1 persoonDance / Trance / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand