Roog boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  House

Wil jij Roog boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Roog. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Roog heeft vanaf zijn zesde pianoles en speelt als tiener toetsen in vele bands. Daarnaast wordt hij door studio’s ingehuurd voor sessiewerk. Als hij 14 jaar oud is neemt hij het besluit om DJ te worden. Na een aantal jaren in het drive-in circuit gezeten te hebben maakt hij in 1992 de overstap naar house. Hij geeft in zijn muziekkeus dan al blijk van een voorliefde voor soulvolle, vocale house. De DJ-carrière van Roog wil niet echt van de grond komen. De Nederlandse housewereld wordt nog geregeerd door mensen als Dimitri en Marcello. Als in 1997 het speed garage-genre ineens populair wordt. Aangezien dat de muziek is waar Roog eigenlijk al jaren mee bezig is ziet de toekomst er ineens een stuk rooskleuriger uit.

Biografie Roog

Naar aanleiding van een artikel over speed garage in Update Magazine is DJ Roog van de ene op de andere dag zeer gewild. Als DJ’s Johnson en Van Bellen zich aansluiten bij het genre is de opmars van speed garage niet meer te stoppen: Roog draait op alle denkbare feesten en clubavonden en weet daarnaast zijn studie rechten met succes af te ronden. Samen met DJ Armin van Buuren maakt Roog de mix-CD Planet Disco. De plaat wordt uitgebracht bij United, waar Roog met zijn 5 jaar jongere broer Greg ook platen uitbrengt onder de naam Hardsoul. Hardsoul werkt met verschillende vocalistes, waaronder Debbie Sledge van Sister Sledge. Met Hardsoul komt Roog terecht in de Essential Mix lijst van BBC Radio One.

Boekingen van Roog

In 2001 draait DJ Roog speelt voor 40.000 mensen tijdens ID&T’s Sensation in de Arena. Hij verzorgt op ID&T Radio het wekelijks programma SOAP waarin hij house en garage draait. DJ Roog wordt genomineerd voor Lucky Strike Dance Award in de categorie beste house/garage DJ. Hij maakt een remix van Spargo’s You And Me. Op de singles Where Did Our Love Go en Keep Playing That Song van Planet Hardsoul bevatten vocalen van Forrest. Tijdens de uitreiking van de Lucky Strike Dance Awards in 2002 wordt DJ Roog uitgeroepen tot beste beste DJ in de categorie house/garage. In juli 2009 presenteren Roog en Erick E hun eerste gezamenlijk single als producerduo Housequake: Shed My Skin van Housequake & Anita Kelsey, uitgebracht op het nieuwe label Housequake Recordings.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Roog kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Roog wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Roog wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Roog online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Roog kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Roog boeken

Ben jij benieuwd hoe je Roog kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Roog boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Roog

Roog inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Roog

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonHouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand