MC DV8 boeken

Ook te boeken voor 4 uur
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90-120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  Hardstyle

Wil jij MC DV8 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van MC DV8. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

MC DV8 is terecht bekend als dè stem van de hedendaagse hardstyle scene. De Nederlandse MC verscheen voor het eerst op DJ Zany’s ‘Deep inside’ uit 2005.

Biografie MC DV8

Zijn samenwerkingen met Zany en Showtek hebben hem over de grenzen van Nederland heen geholpen naar menigten over de hele wereld . Het schrijven en het uitlenen van zijn stem aan hardstyleacts als Front 2 Back , Shout out , Distorted , Hold us Back , Electronic Stereophonic en natuurlijk de instant klassieker Nothing Else Matters, maakte DV8 een pionier op het gebied van hardstyle MC’s wereldwijd.

Boekingen MC DV8

DV8 is terug te vinden op drie studioalbums ( DJ Zany ‘s ‘ Fusion of Sound ‘ en ‘ Today is Tomorrow ‘ + ‘ Analogue Players in A Digital World ‘ van Showtek ) en schreef ook nummers voor Donkey Rollers , Tatanka en The Pitcher. Hij was host op podia van feesten als Defqon 1 , HardBass , In Qontrol , Black , Q – Base en Decibel Outdoor .

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig MC DV8 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je MC DV8 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van MC DV8 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij MC DV8 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van MC DV8 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

MC DV8 boeken

Ben jij benieuwd hoe je MC DV8 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct MC DV8 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van MC DV8

MC DV8 inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van MC DV8

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MC1 x 90-120 minutenexclusief1 persoonHardstyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand