Duo We Two boeken

Als “We Two in Symphonie” (Incl. 4 violistes) 2 x 60 min. € 1.495,-
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Duo
 • Genre
  Allround / Specialiteit Italiaans

De muzikanten achter We Two zijn Arturo Bellini en Rocco di Turri. We Two is een Belgische formatie, ontstaan uit de in de jaren 90 populaire band Unity. Sinds 1993 heeft We Two reeds duizenden optredens achter de rug en is het duo goed op elkaar ingespeeld.

Duo We Two boeken

Met een unieke sound en een onbeperkt repertoire staat We Two garant voor succes, zowel in België, Nederland als in Italië. Een betere graadmeter bestaat er niet. We Two beschikt over een enorm repertoire, waardoor ze iedere situatie aankunnen. Van meest modern tot goud van oud. Natuurlijk mag de Italiaanse muziek niet ontbreken, daar waar hun roots liggen. Nummers van Zucchero en Eros Ramazotti klinken voortreffelijk! Daardoor is We Two ook perfect geschikt voor Italiaanse avonden.

Boekingen van Duo We Two

We Two presenteert een uniek extra concept; We Two in Symphonie. Het duo wordt dan uitgebreid met vier violistes. In een 2 x 60 minuten durend programma krijgt men de beste nummers voorzien van een klassieke saus voorgeschoteld. Zeer stijlvol en uitermate geschikt voor theater, bedrijfsfeesten of omlijsting van een sjiek diner. De violistes maken ook deel uit van het orkest || Novecento, het orkest welke al jaren de inmiddels wereld beroemde ‘Night of The Proms’ avonden verzorgt in o.a. Sportpaleis Antwerpen en Ahoy Rotterdam. Daarnaast hebben ze aan de laatste concert-tour van Micheal Bublé meegewerkt. Kortom niet de minste violisten. We Two in Symphonie is een kleine variant van de ‘Night of The Proms’.

Direct Duo We Two huren? Klik hier voor boekingen van duo We Two

Duo We Two boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo We Two

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Duoavondvullend in overleginclusief tot 400 personen2 personenAllround / Specialiteit Italiaans€895,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand