Duo We Two boeken

Als “We Two in Symphonie” (Incl. 4 violistes) 2 x 60 min. € 1.495,-
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Duo
 • Genre
  Allround / Specialiteit Italiaans

Wil jij Duo We Two boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duo We Two. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De muzikanten achter We Two zijn Arturo Bellini en Rocco di Turri. We Two is een Belgische formatie, ontstaan uit de in de jaren 90 populaire band Unity. Sinds 1993 heeft We Two reeds duizenden optredens achter de rug en is het duo goed op elkaar ingespeeld.

Biografie Duo We Two

Met een unieke sound en een onbeperkt repertoire staat We Two garant voor succes, zowel in België, Nederland als in Italië. Een betere graadmeter bestaat er niet. We Two beschikt over een enorm repertoire, waardoor ze iedere situatie aankunnen. Van meest modern tot goud van oud. Natuurlijk mag de Italiaanse muziek niet ontbreken, daar waar hun roots liggen. Nummers van Zucchero en Eros Ramazotti klinken voortreffelijk! Daardoor is We Two ook perfect geschikt voor Italiaanse avonden.

Boekingen van Duo We Two

We Two presenteert een uniek extra concept; We Two in Symphonie. Het duo wordt dan uitgebreid met vier violistes. In een 2 x 60 minuten durend programma krijgt men de beste nummers voorzien van een klassieke saus voorgeschoteld. Zeer stijlvol en uitermate geschikt voor theater, bedrijfsfeesten of omlijsting van een sjiek diner. De violistes maken ook deel uit van het orkest || Novecento, het orkest welke al jaren de inmiddels wereld beroemde ‘Night of The Proms’ avonden verzorgt in o.a. Sportpaleis Antwerpen en Ahoy Rotterdam. Daarnaast hebben ze aan de laatste concert-tour van Micheal Bublé meegewerkt. Kortom niet de minste violisten. We Two in Symphonie is een kleine variant van de ‘Night of The Proms’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duo We Two kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duo We Two wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duo We Two wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duo We Two online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duo We Two kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duo We Two boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duo We Two kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duo We Two boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duo We Two

Duo We Two inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo We Two

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Duoavondvullend in overleginclusief tot 400 personen2 personenAllround / Specialiteit Italiaans€895,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€1.195,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand