Duo Party & Co boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Duo
 • Genre
  Allround

Wil jij Duo Party & Co boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duo Party & Co. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een duo dat klinkt als een band. Party & Co. Met aan boord de P’s Petra en Paul Backbier. Twintig jaar ervaring, een meer dan uitgebreid repertoire en alle ingredienten om een zaal aangenaam bezig te houden. Puur vakmanschap.

Biografie Duo Party & Co

Muzikale Paul zingt en bespeelt de piano, sax en gitaar op miraculeuze wijze in alle denkbare stijlen, maar ‘when the lady sings’ breekt de echte party-time met dit duo pas aan. Petra zet de zaal op z’n kop met haar vertolking van bijvoorbeeld Anouk, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys of Tina Turner. Een bewijs voor haar vakmanschap: Ooit stond ze in de finale van de Sound Mix Show. Party & Co combineert muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Het duo maakt daarmee van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud. Petra en Paul Backbier kunnen de zaal laten swingen en op z’n kop zetten. Maar het kan bij dit duo ook anders. Party & Co kan ook op de chique toer. Met Petra in een galajurk en Paul in een tuxedo. Samen rond hun prachtige babyvleugel met een aangepast repertoire. Letterlijk stemmig en als het moet heel beheerst op de achtergrond.

Boekingen van Duo Party & Co

“Contact met de feestgangers is voor ons heel belangrijk. We geloven in de wisselwerking met de zaal; we willen weten wat de mensen willen. Zoals bij tennis waarbij je na iedere klap de bal weer terugkrijgt en je de volgende ‘bal’ opnieuw afstemt op je tegenspeler. Feelin’ whoopy, daar draait het om!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duo Party & Co kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duo Party & Co wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duo Party & Co wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duo Party & Co online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duo Party & Co kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duo Party & Co boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duo Party & Co kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duo Party & Co boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duo Party & Co

Duo Party & Co inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo Party & Co

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Duoavondvullend in overleginclusief tot 400 personen2 personenAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand