Duo Party & Co boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Duo
 • Genre
  Allround

Een duo dat klinkt als een band. Party & Co. Met aan boord de P’s Petra en Paul Backbier. Twintig jaar ervaring, een meer dan uitgebreid repertoire en alle ingredienten om een zaal aangenaam bezig te houden. Puur vakmanschap.

Duo Party & Co boeken

Muzikale Paul zingt en bespeelt de piano, sax en gitaar op miraculeuze wijze in alle denkbare stijlen, maar ‘when the lady sings’ breekt de echte party-time met dit duo pas aan. Petra zet de zaal op z’n kop met haar vertolking van bijvoorbeeld Anouk, Aretha Franklin, Trijntje Oosterhuis, Alicia Keys of Tina Turner. Een bewijs voor haar vakmanschap: Ooit stond ze in de finale van de Sound Mix Show. Party & Co combineert muzikaal talent met passie, inzet en een dijk aan ervaring. Het duo maakt daarmee van iedere party een fantastisch feest voor jong en oud. Petra en Paul Backbier kunnen de zaal laten swingen en op z’n kop zetten. Maar het kan bij dit duo ook anders. Party & Co kan ook op de chique toer. Met Petra in een galajurk en Paul in een tuxedo. Samen rond hun prachtige babyvleugel met een aangepast repertoire. Letterlijk stemmig en als het moet heel beheerst op de achtergrond.

Boekingen van Duo Party & Co

“Contact met de feestgangers is voor ons heel belangrijk. We geloven in de wisselwerking met de zaal; we willen weten wat de mensen willen. Zoals bij tennis waarbij je na iedere klap de bal weer terugkrijgt en je de volgende ‘bal’ opnieuw afstemt op je tegenspeler. Feelin’ whoopy, daar draait het om!

Direct Duo Party & Co huren? Klik hier voor boekingen van Duo Party & Co

Duo Party & Co boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duo Party & Co

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Duoavondvullend in overleginclusief tot 400 personen2 personenAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand