Marijke Helwegen boeken

DIT IS EEN VANAF-GAGE!
€1.400,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1400,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exlusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Nederlander
 • Genre
  Openingen / Presentatie / Speeches

Wil jij Marijke Helwegen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marijke Helwegen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marijke Helwegen kan inmiddels bogen op een meer dan indrukwekkende carriere. Jaren geleden verwierf Marijke landelijke bekendheid als het boegbeeld van de Plastische Chirurgie maar inmiddels is Marijke uitgegroeid tot een van de meest populairste TV Personality’s van Nederland. En dat deze talentvolle dame meer in huis heeft dan haar kennis omtrent Plastische Chirurgie heeft ze inmiddels wel bewezen. Marijke geeft veelvuldig speeches en presentaties in het land, en draait haar mooie handje voor geen enkel onderwerp om. Of het nu gaat om een zakelijke speech of een informele speech met een vette knipoog??..Marijke weet als geen ander het publiek aan zich te binden en bovenal een onuitwisbare indruk achter te laten bij alle gasten.

Biografie Marijke Helwegen

Het niveau van ‘Miss Facelift’ is Marijke inmiddels meer dan ontstegen?ruim twintig jaar geleden maakte zij Plastisch Chirurgie in Nederland baanbrekend en wist zij met haar onomwonden eerlijkheid het taboe voorgoed te doorbreken in Nederland. Sindsdien heeft zij met haar gevoel voor strategie, humor en zelfspot een welverdiende plek verdient in de Media Wereld.De afgelopen jaren was Marijke veelvuldig te gast in talloze TV programma’s zoals Life4You, De TV Kantine, Wie Ben Ik?, De Slimste Mens, Koffietijd en andere kijkcijferkanonnen.

Boekingen van Marijke Helwegen

Begin 2014 verraste zij iedereen door met het opzienbarende nieuws naar buiten te komen dat ze een van de kandidaten zal zijn in het SBS live programma ‘Sterren Springen’ ! Nadat het nieuws officieel naar buiten werd gebracht, stortte de hele vaderlandse pers zich op Marijke en was ze dagenlang onderwerp van gesprek in alle landelijke media. Marijke ziet het programma als een uitdaging en wil zich graag eens van een geheel nieuwe kant aan het publiek presenteren. Ook de komende periode zal Marijke, ‘borstjes vooruit, lipjes getuit’ ,. Helwegen dus volop van zich laten horen en zien.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marijke Helwegen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marijke Helwegen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marijke Helwegen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marijke Helwegen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marijke Helwegen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marijke Helwegen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marijke Helwegen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marijke Helwegen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marijke Helwegen

Marijke Helwegen inhuren

€1.400,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marijke Helwegen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Nederlanderin overlegexlusief1 persoonOpeningen / Presentatie / Speeches€1400,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€1.475,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand