Marijke Helwegen boeken

DIT IS EEN VANAF-GAGE!
€1.400,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1400,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exlusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Nederlander
 • Genre
  Openingen / Presentatie / Speeches

Marijke Helwegen kan inmiddels bogen op een meer dan indrukwekkende carriere. Jaren geleden verwierf Marijke landelijke bekendheid als het boegbeeld van de Plastische Chirurgie maar inmiddels is Marijke uitgegroeid tot een van de meest populairste TV Personality’s van Nederland. En dat deze talentvolle dame meer in huis heeft dan haar kennis omtrent Plastische Chirurgie heeft ze inmiddels wel bewezen. Marijke geeft veelvuldig speeches en presentaties in het land, en draait haar mooie handje voor geen enkel onderwerp om. Of het nu gaat om een zakelijke speech of een informele speech met een vette knipoog??..Marijke weet als geen ander het publiek aan zich te binden en bovenal een onuitwisbare indruk achter te laten bij alle gasten.

Marijke Helwegen boeken

Het niveau van ‘Miss Facelift’ is Marijke inmiddels meer dan ontstegen?ruim twintig jaar geleden maakte zij Plastisch Chirurgie in Nederland baanbrekend en wist zij met haar onomwonden eerlijkheid het taboe voorgoed te doorbreken in Nederland. Sindsdien heeft zij met haar gevoel voor strategie, humor en zelfspot een welverdiende plek verdient in de Media Wereld.De afgelopen jaren was Marijke veelvuldig te gast in talloze TV programma’s zoals Life4You, De TV Kantine, Wie Ben Ik?, De Slimste Mens, Koffietijd en andere kijkcijferkanonnen.

Boekingen van Marijke Helwegen

Begin 2014 verraste zij iedereen door met het opzienbarende nieuws naar buiten te komen dat ze een van de kandidaten zal zijn in het SBS live programma ‘Sterren Springen’ ! Nadat het nieuws officieel naar buiten werd gebracht, stortte de hele vaderlandse pers zich op Marijke en was ze dagenlang onderwerp van gesprek in alle landelijke media. Marijke ziet het programma als een uitdaging en wil zich graag eens van een geheel nieuwe kant aan het publiek presenteren. Ook de komende periode zal Marijke, ‘borstjes vooruit, lipjes getuit’ ,. Helwegen dus volop van zich laten horen en zien.

Direct Marijke Helwegen huren? Klik hier voor boekingen van Marijke Helwegen

Marijke Helwegen boeken

€1.400,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marijke Helwegen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Nederlanderin overlegexlusief1 persoonOpeningen / Presentatie / Speeches€1400,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-
€1.475,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand