Emilie Sleven boeken

Bekend als DJ van SterrenNL
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in oveleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Presentatrice
 • Genre
  Allround

Emilie Sleven is een frisse verschijning in de presentatie wereld. De Tilburgse is een groot liefhebber van het Nederlandstalig lied en een charmante verschijning op elke gelegenheid.

Emilie Sleven boeken

Vanaf 1 januari 2018 is Emilie Sleven iedere werkdag te horen tijdens de Sterrenlunch op Sterren NL Radio. In haar programma ontvangt zij regelmatig Nederlandse artiesten voor een lunch en een gesprek. Daarnaast maakt Emilie elke week via de Sterren NL-app de nieuwe Paradeplaat bekend en vertelt ze welke nieuwe muziek er die week op Sterren NL Radio is te horen. Je hoort Emilie maandag tot en met donderdag tussen 12.00 – 15.00 uur. Op vrijdag hoor je haar tussen 14.00 – 16.00 uur op Sterren NL Radio.

Boekingen van Emilie Sleven

Ook op gebied van live presentatie heeft Emilie niet stilgezeten, ze is de vaste presentatrice van avondvullende shows die Radio 8FM organiseert zoals Oktoberfest en de 80’s,90’s en 00’ Party’s. Ze fungeerde als gastvrouw bij onder meer de Dinnershow van Django Wagner, Buma NL en Mega XXL Event Terheijden. Bij diverse CD presentaties brengt ze net dat beetje extra, zoals bij album presentaties van o.a.Django Wagner, Roy Donders, Sieneke en Willem Barth. Ook voor bedrijfspresentaties draait ze haar hand niet om. Ook bij het drukbezochte Promotiefeest van NAC Breda wist ze de enthousiaste fans te vermaken. Emilie is ook de stem achter diverse commercials, waaronder Staatsbosbeheer en Jumbo Supermarkten. Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige, representatieve presentatrice is Emilie de logische keuze.

Direct Emilie Sleven boeken ? Klik hier voor boekingen van Emilie Sleven

Emilie Sleven boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Emilie Sleven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentatricein ovelegexclusief geluid en techniek1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand