Emilie Sleven boeken

Bekend als DJ van SterrenNL
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in oveleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Presentatrice
 • Genre
  Allround

Wil jij Emilie Sleven boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Emilie Sleven. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Emilie Sleven is een frisse verschijning in de presentatie wereld. De Tilburgse is een groot liefhebber van het Nederlandstalig lied en een charmante verschijning op elke gelegenheid.

Biografie Emilie Sleven

Vanaf 1 januari 2018 is Emilie Sleven iedere werkdag te horen tijdens de Sterrenlunch op Sterren NL Radio. In haar programma ontvangt zij regelmatig Nederlandse artiesten voor een lunch en een gesprek. Daarnaast maakt Emilie elke week via de Sterren NL-app de nieuwe Paradeplaat bekend en vertelt ze welke nieuwe muziek er die week op Sterren NL Radio is te horen. Je hoort Emilie maandag tot en met donderdag tussen 12.00 – 15.00 uur. Op vrijdag hoor je haar tussen 14.00 – 16.00 uur op Sterren NL Radio.

Boekingen van Emilie Sleven

Ook op gebied van live presentatie heeft Emilie niet stilgezeten, ze is de vaste presentatrice van avondvullende shows die Radio 8FM organiseert zoals Oktoberfest en de 80’s,90’s en 00’ Party’s. Ze fungeerde als gastvrouw bij onder meer de Dinnershow van Django Wagner, Buma NL en Mega XXL Event Terheijden. Bij diverse CD presentaties brengt ze net dat beetje extra, zoals bij album presentaties van o.a.Django Wagner, Roy Donders, Sieneke en Willem Barth. Ook voor bedrijfspresentaties draait ze haar hand niet om. Ook bij het drukbezochte Promotiefeest van NAC Breda wist ze de enthousiaste fans te vermaken. Emilie is ook de stem achter diverse commercials, waaronder Staatsbosbeheer en Jumbo Supermarkten. Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige, representatieve presentatrice is Emilie de logische keuze.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Emilie Sleven kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Emilie Sleven wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Emilie Sleven wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Emilie Sleven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Emilie Sleven kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Emilie Sleven boeken

Ben jij benieuwd hoe je Emilie Sleven kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Emilie Sleven boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Emilie Sleven

Emilie Sleven inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Emilie Sleven

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentatricein ovelegexclusief geluid en techniek1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand