Kaj van der Voort boeken

Ook te boeken als presentator
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, is inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Kaj van der Voort begon zijn carrière toen hij op 11-jarige leeftijd werd gecast voor de musical ‘Ciske de Rat’. Enkele jaren later behaalde hij grote successen in de Benelux als lid van de mateloos populaire boyband B-Brave!

Kaj van der Voort boeken

Kaj is tot tweemaal toe genomineerd voor de Hitkrant ‘Hittegolf Hunk’, een prijs die hij in 2014 en 2016 op zijn naam mag schrijven. In 2017 heeft Kaj de presentatie van de Hittegolf Awards voor zijn rekening genomen. Eind 2017 heeft Kaj samen met danspartner Maan meegedaan aan het tv programma ‘Dance Dance Dance’, waarin hij de spreekwoordelijke sterren van de hemel danste. Deze zomer vloog Kaj langs alle Europese badplaatsen als reisreporter van Gogo’s Totally Summer.

Boekingen van Kaj van der Voort

In december 2017 is Kaj officieel naar buiten gekomen met zijn solo EP ‘Alles Is Anders’. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde onder andere op Youtube al bijna een half miljoen views en is op Spotify inmiddels ruim een half miljoen keer beluisterd. In de videoclip van zijn laatste single ’Wakker’ zingen BN’ers mee met het nummer terwijl ze wakker worden en aan het ochtendritueel beginnen. Een optreden van Kaj bestaat uit een mix van eigen repertoire, covers als ‘Alles Is Liefde’ (BLØF), ‘Energie’ (Ronnie Flex), ‘One Night Stand’ (B-Brave) én een medley van Nielson, Marco Borsato en Volumia! Naast zangoptredens is Kaj ook te boeken voor presentatieklussen.

Direct Kaj van der Voort huren? Klik hier voor boekingen van Kaj van der Voort

Kaj van der Voort boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kaj van der Voort

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, is inprikgage1 persoonNederlandstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand