Lisa Michels boeken

Ook te boeken als presentatrice, prijs op aanvraag!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Lisa Michels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lisa Michels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

50% Nederlands, 50% Zweeds, 100% passie, 200% Lisa Michels. Lisa Michels bestormt Nederland en Vlaanderen met haar stem, looks en presentatie-skills. De laatste jaren is Lisa niet meer weg te denken in de Nederlandse en Vlaamse entertainment-wereld. Als presentatrice van onder andere Shownieuws en haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ en het SBS6 programma ‘It takes 2’ en diverse gastoptredens in tv programma’s.

Biografie Lisa Michels

Naast zingen en presenteren heeft Lisa ook radio-ervaring als co-host is zij wekelijks te horen bij Nicky Romero’s radioprogramma Protocol Radio, gepresenteerd in het Engels en uitgezonden in meer dan 100 landen – en door radiozender SLAM!.

Boekingen van Lisa Michels

Samen met producer Albert Harvey is Lisa in 2022 haar muzikale carrière gestart, waarvan al twee nummers gereleased zijn, ‘Vals Alarm’ en ‘Laat je Los’ een EP voor komend jaar is in volle voorbereiding. Lisa is altijd haar dromen achterna gegaan, zonder zich te laten weerhouden door angst.

Zangeres boeken

Haar droom is entertainen, muziek maken en mensen verbinden en hoop bieden door middel van entertainment en haar eigen muziek. Lisa brengt een opzwepende buhne show met commerciële, herkenbare songs, een hele verrassende Nederlandstalige medley, en eigen nummers!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lisa Michels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lisa Michels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lisa Michels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lisa Michels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lisa Michels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lisa Michels boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lisa Michels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lisa Michels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lisa Michels

Lisa Michels inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lisa Michels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€1495,-
Presentraticein overlegn.v.t.1 persoonNL / EngelsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.295,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand