Lisa Michels boeken

Ook te boeken als presentatrice, prijs op aanvraag!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Lisa Michels boeken voor jouw feest of evenement? 50% Nederlands, 50% Zweeds, 100% passie, 200% Lisa Michels. Lisa Michels bestormt Nederland en Vlaanderen met haar stem, looks en presentatie-skills. De laatste jaren is Lisa niet meer weg te denken in de Nederlandse en Vlaamse entertainment-wereld. Als presentatrice van onder andere Shownieuws en haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ en het SBS6 programma ‘It takes 2’ en diverse gastoptredens in tv programma’s.

Lisa Michels boeken

Naast zingen en presenteren heeft Lisa ook radio-ervaring als co-host is zij wekelijks te horen bij Nicky Romero’s radioprogramma Protocol Radio, gepresenteerd in het Engels en uitgezonden in meer dan 100 landen – en door radiozender SLAM!.

Boekingen van Lisa Michels

Samen met producer Albert Harvey is Lisa in 2022 haar muzikale carrière gestart, waarvan al twee nummers gereleased zijn, ‘Vals Alarm’ en ‘Laat je Los’ een EP voor komend jaar is in volle voorbereiding. Lisa is altijd haar dromen achterna gegaan, zonder zich te laten weerhouden door angst.

Zangeres boeken

Haar droom is entertainen, muziek maken en mensen verbinden en hoop bieden door middel van entertainment en haar eigen muziek. Lisa brengt een opzwepende buhne show met commerciële, herkenbare songs, een hele verrassende Nederlandstalige medley, en eigen nummers!

Direct Lisa Michels boeken? Klik hier voor boekingen van Lisa Michels

Lisa Michels boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lisa Michels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€1495,-
Presentraticein overlegn.v.t.1 persoonNL / EngelsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-
€1.425,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand