Manuel Broekman boeken

€1.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1475,-
 • Duur
  max. 180 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  house / dance

Manuel Broekman is bekend van Verliefd op Ibiza en 'Feuten: Het Feestje'. Hij is een gewild acteur, model, presentator en host.

Manuel Broekman boeken

Al op vroege leeftijd is Manuel te zien als Lex Citroen in de soapserie Onderweg naar Morgen. Eind 2005 krijgt hij een vaste rol in de dramaserie Sprint, met onder andere Jeroen van Koningsbrugge. In 2007 speelt hij de rol van Dylan Woesthoff, de televisiezoon van Barry Atsma in de dramaserie Voetbalvrouwen.

Boekingen Manuel Broekman

Na zijn rol in Voetbalvrouwen is Broekman vooral te zien geweest in bioscoopfilms. In 2009 speelt hij een rol in de film Limo over de meidengroep KUS. In datzelfde jaar is hij te zien in Lover or Loser in de rol van Max, naar het boek van Carry Slee, en Alles Stroomt. Een jaar later is Broekman te zien in de BNN drama-serie Feuten. Ook speelt hij in de film Sterke Verhalen, de debuutfilm van Kees van Nieuwkerk en Teddy Cherim. Verder was Broekman in 2013 te zien in de televisieserie Sophie's Web als Misja en als hoofdrolspeler Sjoerd in de populaire televisieserie Verliefd op Ibiza.

Direct Manuel Broekman boeken ? Klik hier voor boekingen van Manuel Broekman

Manuel Broekman boeken

€1.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Manuel Broekman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MCmax. 180 minutenexclusief1 persoonhouse / dance€1475,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand