Manuel Broekman boeken

€1.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1475,-
 • Duur
  max. 180 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  MC
 • Genre
  house / dance

Wil jij Manuel Broekman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Manuel Broekman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Manuel Broekman is bekend van Verliefd op Ibiza en ‘Feuten: Het Feestje’. Hij is een gewild acteur, model, presentator en host.

Biografie Manuel Broekman

Al op vroege leeftijd is Manuel te zien als Lex Citroen in de soapserie Onderweg naar Morgen. Eind 2005 krijgt hij een vaste rol in de dramaserie Sprint, met onder andere Jeroen van Koningsbrugge. In 2007 speelt hij de rol van Dylan Woesthoff, de televisiezoon van Barry Atsma in de dramaserie Voetbalvrouwen.

Boekingen Manuel Broekman

Na zijn rol in Voetbalvrouwen is Broekman vooral te zien geweest in bioscoopfilms. In 2009 speelt hij een rol in de film Limo over de meidengroep KUS. In datzelfde jaar is hij te zien in Lover or Loser in de rol van Max, naar het boek van Carry Slee, en Alles Stroomt. Een jaar later is Broekman te zien in de BNN drama-serie Feuten. Ook speelt hij in de film Sterke Verhalen, de debuutfilm van Kees van Nieuwkerk en Teddy Cherim. Verder was Broekman in 2013 te zien in de televisieserie Sophie’s Web als Misja en als hoofdrolspeler Sjoerd in de populaire televisieserie Verliefd op Ibiza.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Manuel Broekman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Manuel Broekman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Manuel Broekman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Manuel Broekman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Manuel Broekman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Manuel Broekman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Manuel Broekman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Manuel Broekman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Manuel Broekman

Manuel Broekman inhuren

€1.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Manuel Broekman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
MCmax. 180 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonhouse / dance€1475,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand