The Partyrockers boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij The Partyrockers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Partyrockers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Partyrockers is een populaire, moderne feestband. Bestaande uit vijf enthousiaste, ervaren professionele muzikanten. Met onuitputtelijke energie, op een professioneel niveau, en 100% live knallen de guilty pleasures in hoog tempo uit de speakers.

Biografie The Partyrockers

Het enorme repertoire is constant in beweging, en bevat de beste hit songs van toen en de heetste hits van nu. Feesttenten, festivals, dorpsfeesten, kermissen, carnaval, café’s, kleine & grote zalen, bedrijfsfeesten. Maar ook zeker op privé feesten / huwelijksfeesten kom je de band tegen.

Coverband boeken

De bandleden crossen met veel plezier door het hele land. Om er elke keer weer samen met het publiek een gigantisch knalfeest van te maken.

Boekingen van The Partyrockers

Partyrockers werkt samen met vaste professionele technici, die de licht -en geluidsshow tot in de puntjes verzorgen. Laten andere bands maar zeggen dat zij de beste coverband van Nederland zijn. Wij pretenderen zeker niet de beste te zijn, maar wij weten wel hoe je een feest moet maken. En dat tegen een zeer vriendelijke prijs. Partyrockers in da house tonight!!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Partyrockers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Partyrockers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Partyrockers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Partyrockers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Partyrockers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Partyrockers boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Partyrockers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Partyrockers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Partyrockers

The Partyrockers inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Partyrockers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Party€1495,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 200 personen5 personenAllround / Party€1695,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround / Party€1895,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen5 personenAllround / Party€2096,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand