Mai Tai boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 3 personen * Genre: Pop / Disco / 90's

€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

In de jaren ‘80 en ‘90 scoorde Mai Tai hit na hit in Europa en Amerika maar ook in landen als Rusland, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. Ze bestormden de charts met hits als ‘1 Touch 2 Much' en 'Am I Losing You Forever’. Ze braken door in de Britse Top 10 met ‘History' en ‘Body and Soul. Uiteindelijk hadden zij succes in de Amerikaanse Billboard Hot 100 met 'Female Intuition’.

Mai Tai boeken

Herbeleef deze hit sensatie met ga terug in de tijd met de Mai Tai 80’s Show. Een gloednieuwe show waarin vrijwel alle hits van Mai Tai de revue passeren met de originele zangeressen Harriette (Jetty) Weels en Carolien de Windt. Bijgestaan door fantastische backing vocalisten (en mogelijk zelfs dansers) kan het Mai Tai repertoire worden aangevuld met covers van o.a. Sister Sledge, Pointer Sisters, Three Degrees en andere 80’s legenden die het geluid van de 80’s hebben bepaald.

Boekingen van Mai Tai

Mai Tai is een discotrio dat begin jaren 80 werd samengesteld door de hit producers Eric van Tijn & Jochem Fluitsma.

Direct Mai Tai huren? Klik hier voor boekingen van Mai Tai

Video afspelen

Mai Tai boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.950,-
€2.450,-