Lasgo boeken

€2.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2475,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Lasgo repertoire / 00's Dance

Wil jij Lasgo boeken voor jouw event? Met een catalogus van geschiedenis en een wereldwijde fanbase is Lasgo nog steeds een kracht om rekening mee te houden! Een DJ-set uit Lasgo, gehost door Lasgo’s oprichter, inspirator & drijvende kracht Peter Luts, bestaat uit een reeks van de beste 00’s hits, incl. de grootste Lasgo-hits ‘Something’, ‘Alone’, ‘Pray‘, ‘Surrender’, … Ongeacht de locatie, deze set fascineert elk publiek en staat garant voor een knallend, opwindend feest!

Lasgo boeken

Oorspronkelijk opgericht in 2000, baande Lasgo zich een weg door de hitlijsten in hun thuisland België en door heel Europa, de VS, Azië en Australië, waarbij ze arena’s wild maakten en talloze tv-/radioshows bijwoonden. Na instant internationaal succes met hun hitsingle ‘Something’, schoot Lasgo naar de top en werd niets minder dan geweldig met nu verschillende hitparades onder de riem. Lasgo verkocht meer dan vijf miljoen exemplaren van hun albums ‘Some Things’, ‘Far Away’ en ‘Smile’, en na het behalen van 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (VK) en een BMI Award (VS), traden ze op in heel Europa, maar ook in de VS, Brazilië, Canada, Australië en Azië met al jaren volgeboekte zomers. Heel Europa wilde Lasgo boeken.

Superclip bij TMF

In 2003 opende Lasgo, samen met Milk Inc. en Sylver, de TMF Awards met een eigen vertolking van Insomnia, oorspronkelijk van de groep Faithless. De act was zo populair dat TMF het nummer uitriep tot Superclip, wat weer goed was voor boekingen van Lasgo.

Boekingen van Lasgo

De originele bezetting van Lasgo bestond uit producers Peter Luts, Dave McCullen en zangeres Evi Goffin. De naam Lasgo verwijst naar de Schotse stad Glasgow en komt voort uit Dave McCullens fascinatie voor Schotland. Alles ging prima, totdat Evi in 2008 wilde stoppen. Maar geen nood, in de zoektocht naar een nieuwe zangeres werd zelfs gebruik gemaakt van een tv-programma “Let’s Go Lasgo” . Zo kwamen ze uit bij Jelle van Dael. In 2021 werd Lasgo getransformeerd naar een DJ-act zonder zangeres.

Direct Lasgo boeken? Klik hier voor boekingen van Lasgo

Lasgo boeken

€2.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lasgo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonLasgo repertoire / 00's Dance€2475,-

Vergelijkbare artiesten

€2.475,-
€2.675,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand