Lasgo boeken

€4.001,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4001,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Lasgo repertoire / 00's Dance

Wil jij Lasgo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lasgo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Lasgo

Dancesensatie Lasgo is helemaal terug met nieuwe show, nieuwe zangeres en ijzersterke hits! Met hits zoals ‘Something’, ‘Alone’, ‘Surrender’, ‘Pray’ en ‘Gone’, behoort de Belgische danceformatie Lasgo al ruim twee decennia tot de absolute top van de internationale dancescene. Meer dan 1,4 miljoen unieke Spotify-luisteraars per maand en ondertussen meer dan 100 miljoen streams voor monsterhit ‘Something’, getuigen niet alleen van hun wereldwijde aantrekkingskracht, maar ook van hun voortdurend groeiende fanbase.

Nieuwe, opwindende show

Lasgo duikt 2024 niet alleen in met een nieuwe, opwindende show, maar ook met hun nieuwe, extreem getalenteerde, Nederlandse zangeres Nikki Born (25). Met een overvloed aan hits, de revival van eurodance, een exponentiële groei op digitale muziekplatforms, hun nieuwe, charismatische frontvrouw en nieuw materiaal in de pijplijn, blijft Lasgo a force to be reckoned with en een uitzonderlijke act voor elk dance event

Revival van Eurodance

De stevige revival van de eurodance bracht medeoprichter en nog steeds drijvende kracht achter Lasgo, dj en producer Peter Luts ertoe een nieuwe, jonge en talentvolle frontvrouw te zoeken om internationaal met Lasgo te touren en nieuwe muziek uit te brengen. Voor dit nieuwe Lasgo-avontuur bundelt Peter ook opnieuw de krachten met de Belgische dj-producer Jef Martens, beter bekend onder zijn artiestennaam Basto. Jef produceerde o.a. de wereldwijde nummer 1-hit Scream & Shout van Will.I.Am en Britney Spears.

Boekingen van Lasgo

De keuze voor de nieuwe zangeres viel op de Nederlandse Nikki Born (25), die wist te overtuigen met haar dynamische podiumprésence, unieke charisma en vooral zeer indrukwekkende stemgeluid. Nikki mag zich al meteen opmaken om in de nieuwe bezetting internationaal te gaan touren met Lasgo en ook de eerste single met haar als zangeres komt er heel snel aan. Met frontvrouw Nikki, een pompende nieuwe show en nieuwe muziek in de pijplijn, is Lasgo weer helemaal klaar om een nieuw hoofdstuk van hun onwaarschijnlijke succesverhaal te schrijven!

Perfecte combinatie

Danceformatie Lasgo veroverde van bij de start in 2001 de wereld met hun kenmerkende sound: een perfecte combinatie van energieke beats en betoverende vocals. De grensverleggende Belgische hitmachine, opgericht door Peter Luts en David Vervoort, en sinds 2008 verdergezet door Peter Luts en Jef Martens, noteerde sindsdien maar liefst 7 top 10-hits in eigen land en scoorde ook internationaal met dance classics als ‘Something’, ‘Alone’, ‘Surrender’, ‘Pray’, ‘All Night Long’, ‘Over You’, ‘I Wonder’ en ‘Gone’.

Awards

Lasgo verkocht meer dan vijf miljoen fysieke exemplaren van hun albums ‘Some Things’, ‘Far Away’ en ‘Smile’. Ze verzamelden 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (VK) en een BMI Award (VS), traden op in heel Europa, evenals de VS, Brazilië, Canada, Australië en Azië, met jarenlang volledig volgeboekte zomers tot gevolg. Terwijl Lasgo de grenzen blijft verleggen en nieuwe muzikale horizonten verkent, blijft de groep een baken van innovatie en creativiteit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lasgo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lasgo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lasgo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lasgo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lasgo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lasgo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lasgo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lasgo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lasgo

Lasgo inhuren

€4.001,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lasgo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonLasgo repertoire / 00's Dance€4001,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.950,-
€3.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand