Jacqueline Kuperus boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Sport en Voeding

Wil jij Jacqueline Kuperus boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jacqueline Kuperus. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jacqueline Kuperus is sportdiëtiste en sportdeskundige en de drijvende kracht achter het bedrijf To The Top. Zij geeft (top)sportverenigingen en clubs workshops en lezingen over voeding om en nabij de sport dus wat kun je het best eten, drinken etc. om een goede sportprestatie neer te zetten. Daarnaast geeft ze lezingen aan bedrijven, clinics over gezond en sportief eten vaak ook in het kader van een gezonde leefstijl.

Biografie Jacqueline Kuperus

Afgestudeerd en ervaren sportdietiste, fitnessinstructeur en aerobiclerares. Door haar praktijkervaring in zowel voeding en beweging weet ze dat een optimale balans tussen voeding en sport van grote invloed is op de kwaliteit van leven en dus ook op de persoonlijke prestaties. Door haar twee krachten; sport en voeding te bundelen ontstond er een uniek idee: To The Top. Het doel van To The Top is het op lange termijn verbeteren van de kwaliteit van het leven en optimaliseren van de (sport)prestaties door uitgebalanceerde (sport)voedings- en sportprogramma’s.

Boekingen van Jacqueline Kuperus

To The Top maakt door middel van haar jarenlange ervaring uitgebreide en persoonlijke voedingsprogramma’s voor topsporters. Maar ook bij gewichtsproblemen kunt u bij To The Top terecht. Zij maken dan individueel aangepaste voor voedings- en sportschema’s die ook op langere termijn werken. Daarnaast zijn er nog veel meer op maat gesneden mogelijkheden.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jacqueline Kuperus kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jacqueline Kuperus wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jacqueline Kuperus wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jacqueline Kuperus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jacqueline Kuperus kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jacqueline Kuperus boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jacqueline Kuperus kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jacqueline Kuperus boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jacqueline Kuperus

Jacqueline Kuperus inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jacqueline Kuperus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportsprekerin overlegexclusief1 persoonSport en VoedingOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand