Jacqueline Kuperus boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Sport en Voeding

Jacqueline Kuperus is sportdiëtiste en sportdeskundige en de drijvende kracht achter het bedrijf To The Top. Zij geeft (top)sportverenigingen en clubs workshops en lezingen over voeding om en nabij de sport dus wat kun je het best eten, drinken etc. om een goede sportprestatie neer te zetten. Daarnaast geeft ze lezingen aan bedrijven, clinics over gezond en sportief eten vaak ook in het kader van een gezonde leefstijl.

Jacqueline Kuperus boeken

Afgestudeerd en ervaren sportdietiste, fitnessinstructeur en aerobiclerares. Door haar praktijkervaring in zowel voeding en beweging weet ze dat een optimale balans tussen voeding en sport van grote invloed is op de kwaliteit van leven en dus ook op de persoonlijke prestaties. Door haar twee krachten; sport en voeding te bundelen ontstond er een uniek idee: To The Top. Het doel van To The Top is het op lange termijn verbeteren van de kwaliteit van het leven en optimaliseren van de (sport)prestaties door uitgebalanceerde (sport)voedings- en sportprogramma's.

Boekingen van Jacqueline Kuperus

To The Top maakt door middel van haar jarenlange ervaring uitgebreide en persoonlijke voedingsprogramma's voor topsporters. Maar ook bij gewichtsproblemen kunt u bij To The Top terecht. Zij maken dan individueel aangepaste voor voedings- en sportschema's die ook op langere termijn werken. Daarnaast zijn er nog veel meer op maat gesneden mogelijkheden.

Referenties Sport: Dick de Groot, Robbert Schilder, Robin van Doornspeek, Mark Neerings, Peter van Dijk, Henny Dompeling. Gezondheid: Thomas Acda, Rop Borst.

Direct Jacqueline Kuperus huren? Klik hier voor boekingen van Jacueline Kuperus

Jacqueline Kuperus boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jacqueline Kuperus

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportsprekerin overlegexclusief1 persoonSport en VoedingOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand