Dennis Van Der Geest boeken

Prijs als presentator of DJ op aanvraag!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Judo

Wil jij Dennis Van Der Geest boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dennis Van Der Geest. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dennis van der Geest is de eerste judoka die tien keer op een rij Nederlands Kampioen is geworden. Daarnaast is hij twee keer Europees Kampioen. En werd hij in 2005 in Egypte gekroond tot Wereldkampioen.

Biografie Dennis Van Der Geest

Zijn meer dan bewezen doorzettingsvermogen maakt hem een goede motivation speaker. En zijn open, sociale en ongedwongen houding maakt hem een graag geziene gast in de sport en tv-wereld. Maar ook op andere gebieden.

Boekingen van Dennis Van Der Geest

Dennis heeft al jaren een grote passie voor muziek en heeft een goede reputatie opgebouwd als DJ op de meest uiteenlopende dance feesten. Voor mensen die nog nooit aan judo hebben gedaan met na afloop een passend betoog over de weg naar topprestaties, is er een judoclinic.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dennis Van Der Geest kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dennis Van Der Geest wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dennis Van Der Geest wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dennis Van Der Geest online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dennis Van Der Geest kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dennis Van Der Geest boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dennis Van Der Geest kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dennis Van Der Geest boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dennis Van Der Geest

Dennis Van Der Geest inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennis Van Der Geest

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportspreker1 x 45 minutenexclusief1 persoonJudoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand