Luciano Vermeer boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Luciano Vermeer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Luciano Vermeer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hij is nog jong en weet precies wat hij wilt: zingen! Luciano Vermeer is een volkszanger in hart en nieren die in 2019 de eerste plek wist te veroveren tijdens Huizen Maas Zingt Hazes. Opgegroeid in de Leidse Kooi is het Nederlandstalige lied met de paplepel ingegoten, iets wat nu allemaal terug te horen is in de stijl van de volkszanger die zelf geïnspireerd is door onder andere Andres Hazes, Willy Alberti en René Froger.

Biografie Luciano Vermeer

Met een repertoire van de klassieke Hollandse meezingers, gecombineerd met eigen liedjes is Luciano Vermeer een graag geziene artiest tijdens evenementen feesten en partijen.

Oudere broer van Mart Hoogkamer

Dat het zingen Luciano in het bloed zit moge duidelijk zijn. Dit werd pas echt duidelijk toen Luciano door zijn oudere broer Mart Hoogkamer werd uitgenodigd als support act bij zijn concerten in Ahoy.

Boekingen van Luciano Vermeer

We hebben het broederschap tussen beide zangers eerder al kunnen zien bij de documentaire Van Vader Op Zoon.
Momenteel is Luciano bezig met zijn team om eigen liedjes op te nemen, maar ook ziet men dit jonge talent steeds vaker op de bühne staan, Luciano Vermeer is te boeken voor alle type evenementen en weet met zijn aanstekelijke enthousiasme er overal een feestje van te maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Luciano Vermeer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Luciano Vermeer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Luciano Vermeer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Luciano Vermeer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Luciano Vermeer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Luciano Vermeer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Luciano Vermeer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Luciano Vermeer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Luciano Vermeer

Luciano Vermeer inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Luciano Vermeer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€695,-
Tape-act2 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€894,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand