Lorena boeken

€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance

Ze is een podiumbeest dat garant staat voor pure sensatie. Op de bühne is ze een diva met onuitputtelijke energie, dynamiek, en een stem die menigeen “Flabbergasted” achterlaat.

Lorena boeken

In de show van ca. 30 min. volgen de 25 grootste hits uit de jaren 70 elkaar in sneltempo op. In een sneltreinvaart komt één grote medley voorbij zonder pauzes en lange babbels. De arrangementen zijn in een nieuw jasje gestoken en helemaal van deze tijd met wissellende muziekstijlen. Een unieke en swingende show met zang, dans, en muzikale verassingen waarbij niemand stil kan blijven zitten. Lorena neemt je mee naar een wereld waarin alles draait om muziek en show, op een manier zoals geen act eerder gepresenteerd is. Lorena wordt tijdens haar optredens bijgestaan door twee fantastische dancers; Johnson en Ivan. Menig radio DJ maakt gebruik van haar stem. Verder heeft Lorena gewerkt met o.a.: The Tramps, Rose Royce, Tony Hadley, Debbie Sledge, Gerard Joling en Rene Froger. Naast het inzingen van meerdere top 50 projecten, jingle’s en commercials, is zij vocal coach, deed 2 keer mee aan het Nationaal Songfestival, en verzorgde vele radio en TV optredens in binnen en buitenland. Producer John Dirne heeft zich persoonlijk met deze productie bemoeid, hij wilde niet zomaar een cover, maar eentje die zich kon meten met de wereldklasse en het liefst nog zou overtroeven ook!

Boekingen van Lorena

Het resultaat is meer dan geslaagd, Dance around the world is inmiddels Grandslam bij Slam!FM. De reacties van de rest van medialand beloven dat dit een enorme hit gaat worden. Lorena, een act waar nog lang over gepraat zal worden…..

Direct Lorena huren? Klik hier voor boekingen van Lorena

Lorena boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lorena

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen3 personenDance€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand