Lorena boeken

€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance

Wil jij Lorena boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lorena. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ze is een podiumbeest dat garant staat voor pure sensatie. Op de bühne is ze een diva met onuitputtelijke energie, dynamiek, en een stem die menigeen “Flabbergasted” achterlaat.

Biografie Lorena boeken

In de show van ca. 30 min. volgen de 25 grootste hits uit de jaren 70 elkaar in sneltempo op. In een sneltreinvaart komt één grote medley voorbij zonder pauzes en lange babbels. De arrangementen zijn in een nieuw jasje gestoken en helemaal van deze tijd met wissellende muziekstijlen. Een unieke en swingende show met zang, dans, en muzikale verassingen waarbij niemand stil kan blijven zitten.

Muziek & Show

Lorena neemt je mee naar een wereld waarin alles draait om muziek en show, op een manier zoals geen act eerder gepresenteerd is. Lorena wordt tijdens haar optredens bijgestaan door twee fantastische dancers; Johnson en Ivan. Menig radio DJ maakt gebruik van haar stem. Verder heeft Lorena gewerkt met o.a.: The Tramps, Rose Royce, Tony Hadley, Debbie Sledge, Gerard Joling en Rene Froger.

Nationaal Songfestival

Naast het inzingen van meerdere top 50 projecten, jingle’s en commercials, is zij vocal coach, deed 2 keer mee aan het Nationaal Songfestival, en verzorgde vele radio en TV optredens in binnen en buitenland. Producer John Dirne heeft zich persoonlijk met deze productie bemoeid, hij wilde niet zomaar een cover, maar eentje die zich kon meten met de wereldklasse en het liefst nog zou overtroeven ook!

Boekingen van Lorena

Het resultaat is meer dan geslaagd, Dance around the world is inmiddels Grandslam bij Slam!FM. De reacties van de rest van medialand beloven dat dit een enorme hit gaat worden. Lorena, een act waar nog lang over gepraat zal worden…..

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lorena kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lorena wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lorena wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lorena online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lorena kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lorena boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lorena kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lorena boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lorena

Lorena inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lorena

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen3 personenDance€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand