Superstijl boeken

Prijs is voor BESLOTEN optredens. Openbaar op aanvraag!
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij Superstijl boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Superstijl. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Superstijl is wereld’s enige echte democratische dancefeest! Bij Superstijl bepalen jij, jij en jij wat de dj draait! Elk kwartier start een nieuwe ronde met nieuwe muziekstijlen waaruit je kunt kiezen. De stijl waarvoor het meeste gestemd is, wordt gelijk gedraaid. Nieuwe ronde, nieuw feestje.

Biografie Superstijl

Bij binnenkomst krijg je een stempas met daarop 3 kleuren. Elke kleur correspondeert met een muziekstijl. Via de videobeam projectie en bij de stemkasten zie je met welke. Je stemt door de kleur van je favoriete keuze over de barcode scanner te halen. Naast het stemmen via je stempas kun je ook stemmen via met iPhone of Android smartphone.

Boekingen van Superstijl

Je hopt gedurende het feest van de ene muziekstijl naar de andere met als resultaat een afwisselende en verrassende avond uit. Zo sta je het ene moment te ‘skanken’ op Ska dan weer te ‘breaken’ op Party Hiphop om vervolgens te ‘shuffelen’ op Housewerk.

Bekende DJ-show boeken

Bestaat uit 2 DJ’s en 1 VJ, inclusief decor en stemsysteem (exclusief licht, geluid en overige techniek).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Superstijl kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Superstijl wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Superstijl wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Superstijl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Superstijl kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Superstijl boeken

Ben jij benieuwd hoe je Superstijl kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Superstijl boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Superstijl

Superstijl inhuren

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Superstijl

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show4 uurexclusief geluid en techniek3 personenAllround€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand