Edwin Evers Band boeken

Één van de beste bands van Nederland!
€22.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €22500,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, incl. monitorset & FOH
 • Bezetting
  13 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround 70's/80/s/90's

Edwin Evers Band boeken? Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band. Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende live-reputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland.

Edwin Evers Band boeken

De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was het theater. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule. Vele succesvolle tours, zowel in de reguliere theaters als de openluchttheaters, volgden. Zo sloot de band in mei 2019 de uitverkochte theatershow ‘Mooi Zo!’ af in Koninklijk Theater Carré. Na de theaters was het ook tijd om de poppodia in Nederland te veroveren. En dat lukte! De aangekondigde 80’s clubtour in 2020, met verlenging in de openluchttheaters, was binnen no-time uitverkocht. Een reden te meer om de Edwin Evers Band te gaan boeken.

Top band op je event

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. De Edwin Evers Band is zeer geschikt als de termen ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staan. Je kunt de Edwin Evers Band boeken bij BekendeArtiestBoeken.nl

Boekingen van de Edwin Evers Band

De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90. Naast dat De Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor (bedrijfs-) feesten & events zie je ze regelmatig terug in televisie programma’s zoals ‘De Grootste Bingo Show Ooit’ & ‘The Voice of Holland’. Daarnaast begeleidt de band al jaren Gerard Joling bij zijn concerten en zijn ze de vaste band van ‘Live38 XXL’ en ‘Helden van Amstel’. De Edwin Evers Band is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en vele artiesten willen graag samenwerken met deze topmusici.

Direct de Edwin Evers Band boeken? Klik hier voor boekingen van de Edwin Evers Band

Edwin Evers Band boeken

€22.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Edwin Evers Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief, incl. monitorset & FOH13 personenAllround 70's/80/s/90's€22500,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand