Edwin Evers Band boeken

Één van de beste bands van Nederland!
€22.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €22500,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, incl. monitorset + FOH
 • Bezetting
  13 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround 70's/80/s/90's

Wil jij Edwin Evers Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Edwin Evers Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band. Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende live-reputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland.

Biografie Edwin Evers Band

De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was het theater. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule. Vele succesvolle tours, zowel in de reguliere theaters als de openluchttheaters, volgden. Zo sloot de band in mei 2019 de uitverkochte theatershow ‘Mooi Zo!’ af in Koninklijk Theater Carré. Na de theaters was het ook tijd om de poppodia in Nederland te veroveren. En dat lukte! De aangekondigde 80’s clubtour in 2020, met verlenging in de openluchttheaters, was binnen no-time uitverkocht. Een reden te meer om de Edwin Evers Band te gaan boeken.

Uit je dak gaan

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. De Edwin Evers Band is zeer geschikt als de termen ‘uit je dak gaan’ en ‘feest der herkenning’ hoog op je verlanglijstje staan. Je kunt de Edwin Evers Band boeken bij BekendeArtiestBoeken.nl

Boekingen van de Edwin Evers Band

De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90. Naast dat De Edwin Evers Band veelvuldig geboekt wordt voor (bedrijfs-) feesten & events zie je ze regelmatig terug in televisie programma’s zoals ‘De Grootste Bingo Show Ooit’ & ‘The Voice of Holland’. Daarnaast begeleidt de band al jaren Gerard Joling bij zijn concerten en zijn ze de vaste band van ‘Live38 XXL’ en ‘Helden van Amstel’. De Edwin Evers Band is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en vele artiesten willen graag samenwerken met deze topmusici.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Edwin Evers Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Edwin Evers Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Edwin Evers Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Edwin Evers Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Edwin Evers Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Edwin Evers Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Edwin Evers Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Edwin Evers Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Edwin Evers Band

Edwin Evers Band inhuren

€22.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Edwin Evers Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief, incl. monitorset + FOH13 personenAllround 70's/80/s/90's€22500,-

Vergelijkbare artiesten

€10.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand