Blof boeken

RICHTGAGE: tussen € 30.000,- en € 40.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten acoustic OF 1 x 60 live
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live-concert
 • Genre
  Nederpop (eigen repertoire)

Wil jij Blof boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Blof. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

BLØF wordt in 1992 opgericht door Peter Slager (bas/zang), Paskal Jakobsen (zang/gitaar), Bas Kennis (toetsen/zang) en Henk Tjoonk (drums). Een gedeelde passie voor Nederlandstalige liedjes met poëtische teksten vormt de basis voor de muziek van de Zeeuwse groep. In januari 1998 verschijnt de single ‘Liefs Uit Londen’. Deze ballad levert Bløf haar eerste hit op. Ook de singles ‘Aan De Kust’ en ‘Wat Zou Je Doen?’, beiden oorspronkelijk afkomstig van het debuutalbum ‘Naakt onder de hemel’ uit 1995 worden alsnog grote landelijke hits.

Biografie Blof boeken

Voorafgegaan door de hitsingle ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’ verschijnt in maart 1999 het album ‘Boven’. Ook deze plaat wordt binnen de kortste keren bekroond met platina. Laat in de zomer reist BLØF naar Spitsbergen voor een tv-special en een ijskoud concert. Dat een plaatsje verwerft in het Guiness Book Of Records als ‘het meest noordelijke concert ooit gegeven’. In het najaar verzorgt BLØF een akoestische en uiterst succesvolle theatertour. 2001 begint uiterst succesvol. Op 15 januari treden zij op in een uitverkocht Ahoy’ en eind februari ontvangt de band wederom een Edison voor Beste Nederlandse Groep. Vervolgens begint de band aan een geheel uitverkochte theatertour door Nederland, maar deze wordt door plotselinge rampspoed gedwongen afgebroken. Op 17 maart komt drummer Chris Götte door een noodlottig motorongeval in de buurt van Middelburg om het leven. De band kondigt aan dat zij, ondanks het tragische verlies van Chris, zal doorgaan met doen wat zij het liefste doet, het maken van muziek, en begint na een periode van rouw aan het schrijven van nieuwe nummers. In drummer Norman Bonink vind BLØF een nieuw volwaardig bandlid.

Boekingen van Blof

De groep scoort in 2003 en 2004 wederom enkele grote hits, met als mijlpaal het enorme succes in 2004 van de single “Holiday in Spain”. Dit prachtige nummer is een duet met de wereldberoemde Amerikaanse band The Counting Crows.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Blof kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Blof wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Blof wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Blof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Blof kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Blof boeken

Ben jij benieuwd hoe je Blof kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Blof boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Blof

Blof inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blof

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-concert1 x 45 minuten acoustic OF 1 x 60 liveexclusief4 personenNederpop (eigen repertoire)Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand