Blof boeken

RICHTGAGE: tussen € 30.000,- en € 40.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten acoustic OF 1 x 60 live
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live-concert
 • Genre
  Nederpop (eigen repertoire)

BLØF wordt in 1992 opgericht door Peter Slager (bas/zang), Paskal Jakobsen (zang/gitaar), Bas Kennis (toetsen/zang) en Henk Tjoonk (drums). Een gedeelde passie voor Nederlandstalige liedjes met poëtische teksten vormt de basis voor de muziek van de Zeeuwse groep. In januari 1998 verschijnt de single 'Liefs Uit Londen'. Deze ballad levert Bløf haar eerste hit op. Ook de singles 'Aan De Kust' en 'Wat Zou Je Doen?', beiden oorspronkelijk afkomstig van het debuutalbum 'Naakt onder de hemel' uit 1995 en middels een live bonus CD aan het album 'Helder' toegevoegd, worden alsnog grote landelijke hits.

Blof boeken

Voorafgegaan door de hitsingle 'Harder Dan Ik Hebben Kan' verschijnt in maart 1999 het album 'Boven'. Ook deze plaat wordt binnen de kortste keren bekroond met platina. Laat in de zomer reist BLØF naar Spitsbergen voor een tv-special en een ijskoud concert, dat een plaatsje verwerft in het Guiness Book Of Records als 'het meest noordelijke concert ooit gegeven'. In het najaar verzorgt BLØF een akoestische en uiterst succesvolle theatertour. 2001 begint uiterst succesvol. Op 15 januari treden zij op in een uitverkocht Ahoy' en eind februari ontvangt de band wederom een Edison voor Beste Nederlandse Groep. Vervolgens begint de band aan een geheel uitverkochte theatertour door Nederland, maar deze wordt door plotselinge rampspoed gedwongen afgebroken. Op 17 maart komt drummer Chris Götte door een noodlottig motorongeval in de buurt van Middelburg om het leven. De band kondigt aan dat zij, ondanks het tragische verlies van Chris, zal doorgaan met doen wat zij het liefste doet, het maken van muziek, en begint na een periode van rouw aan het schrijven van nieuwe nummers. In drummer Norman Bonink vind BLØF een nieuw volwaardig bandlid.

Boekingen van Blof

De groep scoort in 2003 en 2004 wederom enkele grote hits, met als mijlpaal het enorme succes in 2004 van de single “Holiday in Spain”. Dit prachtige nummer is een duet met de wereldberoemde Amerikaanse band The Counting Crows.

Direct Blof huren? Klik hier voor boekingen van Blof

Blof boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blof

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-concert1 x 45 minuten acoustic OF 1 x 60 liveexclusief4 personenNederpop (eigen repertoire)Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand