Lead boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage + SFX
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Lead boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lead. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

En toen was er LEAD! Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud. Om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!

Biografie Lead

Handelsmerk van LEAD is 100% live muziek waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys die je voorgeschoteld krijgt. Door hun breed georiënteerde repertoire zul je als feestganger niets te kort komen.

Coverband boeken

Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC is maar een kleine greep uit het allesomvattende muzikale spektakel dat deze band de zaal in blaast!

Boekingen van Lead

We gaan er ook helemaal niet langer omheen draaien want meemaken is gewoon wat je wilt bij het horen van LEAD!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lead kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lead wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lead wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lead online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lead kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lead boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lead kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lead boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lead

Lead inhuren

€3.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lead

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage + SFX6 personenAllround€3295,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen + SFX6 personenAllround€3695,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1500 personen +SFX6 personenAllround€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand