CB Milton boeken

Uitsluitend gastsolist, GEEN tape-optredens!
€3.275,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €3275,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Gastsolist
 • Genre
  90’s

Rock’n roll zit CB zeker in het bloed. Dat blijkt wel uit de eerste single van zijn meest recente album ‘From here to there’. Deze single uit 1998, ‘Get into my life’, viel immers vooral op door het snerpende gitaargeluid. Geen breuk met het verleden overigens, want ‘From here to there’ staat ook weer vol popdance-tracks. Het geeft wel aan dat er meer talenten schuilgaan in deze ras-artiest.

CB Milton boeken

Zo stond hij zelf aan de wieg van de hitsingle ‘What about me? En heeft platenmaatschappij Byte Records overwogen CB’s versie van ‘Redemption Song’, oorspronkelijk van Bob Marley, op single uit te brengen. Het zou geen signaal zijn geweest in een tijd waarin racisme helaas nog steeds niet is uitgeroeid. Een belangrijk onderwerp overigens voor CB, racisme. Niet voor niets heeft hij al tweemaal vol overgave zijn medewerking verleend aan het ‘Racism Beat It Festival” in Amsterdam. CB’s carrière bracht hem vrijwel automatisch over de grenzen, want zijn succes beperkt zich niet tot Nederland. Ook in België is hij razend populair. En wat te denken van Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Polen, Rusland en zelfs Zuid-Afrika, waar hij uitzonderlijk veel platen heeft verkocht.

Boekingen van CB Milton

Op het podium valt behalve de energieke dansshow, ook zijn fantastische stemgeluid op. Ook akoestisch, zonder muziek, weet dit “podiumbeest” zijn publiek in vervoering te brengen. Luister maar eens naar zijn vertolking van de hit ‘Killing me softly’ van Roberta Flack uit het begin van de jaren ‘70.

Direct CB Milton huren? Klik hier voor boekingen van CB Milton

CB Milton boeken

€3.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van CB Milton

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Gastsolist1 x 30 minutenexclusief3 personen90's€3275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€2.475,-