Lamme Frans boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Feest / Carnaval

€2.795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Door bekende hits uit de top-40 te bewerken tot echte carnavals krakers scoort Lamme Frans met zijn vriend Gerst de afgelopen jaren steevast een echte youtube hit! Lamme Frans heeft zijn baan als conciërge inmiddels opgegeven. “Tegenwoordig zit ik liever aan de bar. In de kroeg hoef ik zelf niks op te ruimen. Ik heb van mijn vorige werk een doos consumptiebonnen meegenomen en de barman heeft nog steeds niks in de gaten.” Iedere dag is Frans in het café in Stampersgat te vinden. “Eerst dronk hij gewoon de hele avond bier, tegenwoordig is het eigenlijk niet te peilen”, aldus kroegbaas B.

Lamme Frans boeken

Na de opnames van de clip waren er wel wat problemen. “Ik heb drie dagen met een kater in de kroeg gezeten en kon niet optreden. Gelukkig waren er toen nog geen boekingen, dus mij hebben ze niet gemist.” In 2017 ging de nieuwe feestknaller van Lamme Frans in première, met de toepasselijke titel ‘Feest’. De videoclip trok tijdens het eerste weekend ruim 250.000 kijkers op internet. In de videoclip is Lamme Frans als prins van de Lamknatsers te zien en opent hij het nummer met de lokroep “Alle Lamknatsers verzamelen!” Tijdens Frans’ carnavalstour door Brabant zal blijken of dat gelukt is.

Boekingen van Lamme Frans

Vanaf nu is hij echter helemaal klaar om het land in te trekken en elk feest op z’n kop te zetten. Lamme Frans ft. Gerst is te boeken voor een optreden van 20 minuten maar dat belooft dan ook het absolute hoogtepunt van de avond te worden!

Direct Lamme Frans huren? Klik hier voor boekingen van Lamme Frans

Video afspelen

Lamme Frans boeken

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.595,-
€1.975,-
€2.250,-