Lachen Geblazen boeken

Gage voor 60 min / 2 x 45 min: € 950,-
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 60 OF 2 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Komisch/Goochelen

Lachen Geblazen is een gloednieuwe kindershow die wordt gepresenteerd door Sander & Co. Het wordt een feestelijke middag voor de hele familie waarbij stil zitten geen optie is. Dit gevarieerde programma bestaat onder andere uit een aantal goochelacts, waarbij Sander & Co niet alleen vóór de kinderen, maar ook mét de kinderen gaan goochelen.

Lachen Geblazen boeken

Daarnaast omvat deze kindershow leuke spelletjes, meezing liedjes, een kleurrijke ballonnenparade, herkenbare dansjes, gekke situaties en een speciale en onmisbare gast; Charlie de buikspreekpop. Charlie is het brutale buurjongetje van Sander die bij alles wat Sander hem vraagt zijn eigenwijze opmerkingen niet voor zich kan houden en moeiteloos heel de zaal op zijn hand krijgt. Sander probeert Charlie nog in het gareel te houden als hij het weer eens te bont maakt, maar of dat lukt? U ziet het in de kindershow Lachen Geblazen.

Boekingen van Lachen Geblazen

Het is een professioneel programma dat garant staat voor één of twee uur interactief mee-doen en veel lachen. Deze vlotte kindershow is voorzien van een groot showdecor en eigen geluid. Licht is optioneel.

Direct Lachen Geblazen huren? Klik hier voor boekingen van Lachen Geblazen

Lachen Geblazen boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lachen Geblazen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 OF 2 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenKomisch/Goochelen€750,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand