Lachen Geblazen boeken

Gage voor 60 min / 2 x 45 min: € 950,-
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 60 OF 2 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Komisch/Goochelen

Wil jij Lachen Geblazen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lachen Geblazen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lachen Geblazen is een gloednieuwe kindershow die wordt gepresenteerd door Sander & Co. Het wordt een feestelijke middag voor de hele familie waarbij stil zitten geen optie is. Dit gevarieerde programma bestaat onder andere uit een aantal goochelacts, waarbij Sander & Co niet alleen vóór de kinderen, maar ook mét de kinderen gaan goochelen.

Biografie Lachen Geblazen

Daarnaast omvat deze kindershow leuke spelletjes, meezing liedjes, een kleurrijke ballonnenparade, herkenbare dansjes, gekke situaties en een speciale en onmisbare gast; Charlie de buikspreekpop. Charlie is het brutale buurjongetje van Sander die bij alles wat Sander hem vraagt zijn eigenwijze opmerkingen niet voor zich kan houden en moeiteloos heel de zaal op zijn hand krijgt. Sander probeert Charlie nog in het gareel te houden als hij het weer eens te bont maakt, maar of dat lukt? U ziet het in de kindershow Lachen Geblazen.

Boekingen van Lachen Geblazen

Het is een professioneel programma dat garant staat voor één of twee uur interactief mee-doen en veel lachen. Deze vlotte kindershow is voorzien van een groot showdecor en eigen geluid. Licht is optioneel.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lachen Geblazen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lachen Geblazen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lachen Geblazen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lachen Geblazen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lachen Geblazen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lachen Geblazen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lachen Geblazen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lachen Geblazen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lachen Geblazen

Lachen Geblazen inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lachen Geblazen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 OF 2 x 45 minuteninclusief tot 200 personen2 personenKomisch/Goochelen€750,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand