Aladdin Kindershow boeken

Deze gage is exclusief eventuele reiskosten!
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Kids

Wil jij Aladdin Kindershow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Aladdin Kindershow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met een decor uit 1001 nacht voert hij de kinderen mee naar een wondere wereld waarin zijn Wonderlamp en de vier elementen centraal staan. Kinderen vinden het fantastisch om meegenomen te worden naar een andere belevingswereld. Als Aladdin om assistentie vraagt, zijn er altijd volop vrijwilligers.

Biografie Aladdin Kindershow

Magische spreuken, het Toverboek, de 4 elementen vuur, water, lucht en aarde, de Wonderlamp en komische acts garanderen groot plezier en fascinatie voor Aladdin in zijn oosterse sprookjeswereld.

Boekingen van Aladdin Kindershow

Hij goochelt met vuur, water, lucht en aarde. Aladdin leert de kinderen allerlei toverspreuken op te zeggen met behulp van zijn Magisch boek met spreuken. Met zijn uitstraling speelt hij in op de belevingswereld van de kinderen. Kinderen voelen zich geweldig aangetrokken tot Aladdin en doen volop mee.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Aladdin Kindershow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Aladdin Kindershow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Aladdin Kindershow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Aladdin Kindershow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Aladdin Kindershow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Aladdin Kindershow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Aladdin Kindershow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Aladdin Kindershow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Aladdin Kindershow

Aladdin Kindershow inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Aladdin Kindershow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 50 minuteninclusief tot 200 personen1 persoonKids€695,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand