Anders Met Sander Kerstshohoho boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kinder/Kerstshow
 • Genre
  Kindershow / Kerst

Wil jij Anders Met Sander Kerstshohoho boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Anders Met Sander Kerstshohoho. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Anders Met Sander Kerstshohoho

Deze show is anders dan de gemiddelde kerstshow en dat laten we graag aan u zien. Deze interactieve en magische voorstelling bevat onder andere een kerstmedley en een komische goochelshow. De kinderen die hierbij assisteren worden ook nog eens beloond met een leuk aandenken. 

Buikspreekact

Het hoogtepunt van deze kerstshow is echter een hilarische buikspreek act! Sander komt dus niet alleen want hij neemt Charlie, het brutale kerstelfje, mee. En dat Charlie een grappig en brutaal elfje is merkt het publiek snel genoeg. Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke kerstshow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor even lekker gek doen.

Boekingen van Anders Met Sander Kerstshohoho

De Anders met Sander Kerstshohoho is voorzien van professioneel geluid en een geluidsman. Op verzoek is deze show ook voorzien van een showdecor en podiumverlichting. Het is mogelijk om een voorstelling te boeken zonder een bezoek van de Kerstman of om een show te boeken samen met De Kerstman inclusief een Meet & Greet. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Anders Met Sander Kerstshohoho kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Anders Met Sander Kerstshohoho wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Anders Met Sander Kerstshohoho wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Anders Met Sander Kerstshohoho online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Anders Met Sander Kerstshohoho kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Anders Met Sander Kerstshohoho boeken

Ben jij benieuwd hoe je Anders Met Sander Kerstshohoho kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Anders Met Sander Kerstshohoho boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Anders Met Sander Kerstshohoho

Anders Met Sander Kerstshohoho inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anders Met Sander Kerstshohoho

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kinder/Kerstshow1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonKindershow / Kerst€695,-
Kinder/Kerstshow1 x 45 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonKindershow / Kerst€750,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand