Kidz-DJ boeken

Speciale Kinderklaasshow ook mogelijk!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 80 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Kids

De Kidz-DJ is een cross-mediaal muziekconcept, waarbij de grootste wereldhits zijn voorzien van eigentijdse teksten. De teksten gaan over de belevingswereld van kinderen en de oude hits van weleer zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders. Kortom, win-win voor ouders en kind! Het concept is bedacht door twee jonge vaders, die wel eens wat anders wilden dan K3… De Kidz-DJ brak in november 2011 definitief door, toen hij AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest (RTL4)!

Kidz-DJ boeken

De Kidz-DJ Discoshow is een knotsgekke show voor waar veel hilariteit en vaart in zit. De Kidz-DJ draait zijn leukste hits waarop de kinderen uit hun dak kunnen gaan. Het staat garant voor een interactief (dans)feest voor kinderen van 4 tot 10 jaar en natuurlijk ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s… iedereen mag, nee: moet wel meedoen met dit feest!

Boekingen van Kidz-DJ

Samen met de kids & ouders zal de Kidz-DJ er een onvergetelijke show van maken. In de show zitten veel interactieve elementen. Zo mogen de kinderen zichzelf even DJ wanen achter de scratchtafel. Wie heeft de coolste papa of de zwoelste mama? Winnen de jongens of de meisjes? De winnaars van de verschillende wedstrijden ontvangen een leuke prijs.

Kidz DJ is ook te boeken met een speciale sinterklaasshow. Informeer naar de mogelijkheden!

Direct Kidz-DJ huren? Klik hier voor boekingen van Kidz-DJ

Kidz-DJ boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kidz-DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minuteninclusief tot 80 personen1 persoonKids€795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand