Kidz-DJ boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€745,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €745,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Kids Entertainment

Wil jij Kidz-DJ boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kidz-DJ. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Kidz-DJ

De Kidz-DJ is een cross-mediaal muziekconcept, waarbij de grootste wereldhits zijn voorzien van eigentijdse teksten. De teksten gaan over de belevingswereld van kinderen en de oude hits van weleer zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders. Kortom, win-win voor ouders en kind! Het concept is bedacht door twee jonge vaders, die wel eens wat anders wilden dan K3… De Kidz-DJ brak in november 2011 definitief door, toen hij AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest (RTL4)!

Interactief (dans)feest

De Kidz-DJ Discoshow is een knotsgekke show voor waar veel hilariteit en vaart in zit. De Kidz-DJ draait zijn leukste hits waarop de kinderen uit hun dak kunnen gaan. Het staat garant voor een interactief (dans)feest voor kinderen van 4 tot 10 jaar en natuurlijk ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s… iedereen mag, nee: moet wel meedoen met dit feest!

Boekingen van Kidz-DJ

Samen met de kids & ouders zal de Kidz-DJ er een onvergetelijke show van maken. In de show zitten veel interactieve elementen. Zo mogen de kinderen zichzelf even DJ wanen achter de scratchtafel. Wie heeft de coolste papa of de zwoelste mama? Winnen de jongens of de meisjes? De winnaars van de verschillende wedstrijden ontvangen een leuke prijs.

Ook als Sinterklaasshow

Kidz DJ is ook te boeken met een speciale sinterklaasshow. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kidz-DJ kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kidz-DJ wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kidz-DJ wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kidz-DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kidz-DJ kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kidz-DJ boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kidz-DJ kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kidz-DJ boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kidz-DJ

Kidz-DJ inhuren

€745,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kidz-DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonKids Entertainment€745,-
Kindershow1 x 60 minuteninclusief tot 80 personen1 persoonKids Entertainment€845,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand