D-Rashid boeken

RICHTGAGE: € 900,- tot € 1.100,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban/House

Wil jij DJ D-Rashid boeken voor een optreden op jouw party of event? D-Rashid is al jaren een icoon binnen de Nederlandse dance. Met meer dan 10 jaar ervaring is nog altijd zijn missie om zijn enthousiasme voor muziek met een glimlach over te brengen aan zijn publiek.

D-Rashid boeken

Daar waar Latin en Techhouse elkaar ontmoeten, vind je D-Rashid. Sinds ‘93 weet de ervaren DJ muziekliefhebbers van Amsterdam tot de Caribbean te verrassen met energieke live sets en meeslepende latinhouse. Zijn kenmerkende sound heeft zijn vruchten afgeworpen met meer dan 15 miljoen streams, een Gouden plaat en een nummer-1 hit.

DJ boeken

Zonder moeite krijgt D-Rashid honderdduizend mensen aan het dansen op grote festivals én intieme clubavonden. . Tijdens elk optreden drukt hij zijn stempel op de show en laat hij een onuitwisbare indruk achter in binnen- en buitenland. Bovendien is hij onwijs bekend van zijn eigen festival LatinVillage, elk jaar uitverkocht voor 30.000 mensen en sinds 2015 heeft het festival ook een zusje genaamd Eastville Festival.

Boekingen van D-Rashid

Sinds D-Rashid zijn hit Latin Brutality in 2008 is er veel gebeurd. Tracks met Blasterjaxx, releases op grote, internationale labels en onlangs bracht hij tracks uit met Childsplay en Lady Bee. Voor de toekomst staan er nog veel meer grote samenwerkingen te wachten. Klaar om de zolen van je schoenen te dansen? D-Rashid is je man! D-Rashid’s onstuitbare liefde voor muziek is onmiskenbaar na zijn jarenlange toewijding aan het vak. Met DJ sets, events en tracks krijgt hij altijd mensen in beweging. Vrieskou of hoogzomer, breng met D-Rashid het zonnetje naar jouw event.

Direct D-Rashid boeken? Klik hier voor boekingen van D-Rashid

D-Rashid boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van D-Rashid

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonUrban/HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand