D-Rashid boeken

Prijscategorie: € 1.000,- tot € 1.250,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban/House

Wil jij D-Rashid boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van D-Rashid. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

D-Rashid is al jaren een icoon binnen de Nederlandse dance. Met meer dan 10 jaar ervaring is nog altijd zijn missie om zijn enthousiasme voor muziek met een glimlach over te brengen aan zijn publiek.

Biografie D-Rashid

Daar waar Latin en Techhouse elkaar ontmoeten, vind je D-Rashid. Sinds ‘93 weet de ervaren DJ muziekliefhebbers van Amsterdam tot de Caribbean te verrassen met energieke live sets en meeslepende latinhouse. Zijn kenmerkende sound heeft zijn vruchten afgeworpen met meer dan 15 miljoen streams, een Gouden plaat en een nummer-1 hit.

DJ boeken

Zonder moeite krijgt D-Rashid honderdduizend mensen aan het dansen op grote festivals én intieme clubavonden. . Tijdens elk optreden drukt hij zijn stempel op de show en laat hij een onuitwisbare indruk achter in binnen- en buitenland. Bovendien is hij onwijs bekend van zijn eigen festival LatinVillage, elk jaar uitverkocht voor 30.000 mensen en sinds 2015 heeft het festival ook een zusje genaamd Eastville Festival.

Boekingen van D-Rashid

Sinds D-Rashid zijn hit Latin Brutality in 2008 is er veel gebeurd. Tracks met Blasterjaxx, releases op grote, internationale labels en onlangs bracht hij tracks uit met Childsplay en Lady Bee. Voor de toekomst staan er nog veel meer grote samenwerkingen te wachten. Klaar om de zolen van je schoenen te dansen? D-Rashid is je man! D-Rashid’s onstuitbare liefde voor muziek is onmiskenbaar na zijn jarenlange toewijding aan het vak. Met DJ sets, events en tracks krijgt hij altijd mensen in beweging. Vrieskou of hoogzomer, breng met D-Rashid het zonnetje naar jouw event.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig D-Rashid kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je D-Rashid wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van D-Rashid wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij D-Rashid online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van D-Rashid kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

D-Rashid boeken

Ben jij benieuwd hoe je D-Rashid kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct D-Rashid boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van D-Rashid

D-Rashid inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van D-Rashid

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban/HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand