Tom Swoon boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Dance DJ
 • Genre
  Dance

Wil jij Tom Swoon boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tom Swoon. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tom Swoon (voorheen bekend als Pixel Cheese), is geboren op 6 juni 1993 in het stadje Goleniow in Polen Zijn interesse in muziek was er al op jonge leeftijd. Tom was gefascineerd door rock muziek en startte zijn eifen rockband met wat vrienden toen hij 14 was. Spelen op een guitaar was zijn grote passie. Toen hij 17 was, ontdekte hij de electronische dans muziek (EDM) en hij liet zich daarbij inspireren door artiesten als Deadmau5 en Daft Punk.

Biografie Tom Swoon

De jaren daarna leerde Tom beetje bij beetje het vak van DJ. Door veel te oefenen werd hij beter en beter in het mixen, wat hij ook in de praktijk bracht door te gaan draaien in een lokale club. Toen hij zich alle DJ skills had eigen gemaakt, spaarde hij wat geld en kocht fatsoenlijke, professionele DJ apparatuur. Daarmee transformeerde hij zichzelf van een slaapkamer DJ naar een succesvolle DJ met een goed neus voor muziek produkties. In slechts 6 maanden tijd maakte Tom zijn eigen bootlegs en mixen in zijn eigen studio. Deze mixen werden prompt gedraaid door artiesten als Nervo, Gareth Emery and Laidback Luke. Zijn bootleg David Guetta & Avicii vs. Laidback Luke – Till Sunshine, die uitkwam onder zijn bijnaam Pixel Cheese, had meer dan 15 miljoen vieuws op YouTube en was daarmee 1 van de best bekeken en beluisterde bootlegs ooit!

Boekingen van Tom Swoon

Na dit grote succes volgde eind 2011 zijn eerste officiele remix van Gareth Emery’s single “Tokyo” die prompt hoog eindige in de Beatport Top 100. Deze remix werd opgevolgd door twee succesvolle mixen voor Steve Aoki and Kaskade, de twee grote pijlers van de moderne electronische dans muziek. Tom was op weg op zijn eerste eigen single te releasen in 2012, genaamd “Elva”.Deze single kreeg support van Tiesto en was daarmee de aanjager voor Tom’s carriere en zijn eerste, grote Europese tour.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tom Swoon kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tom Swoon wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tom Swoon wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tom Swoon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tom Swoon kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tom Swoon boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tom Swoon kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tom Swoon boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tom Swoon

Tom Swoon inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tom Swoon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Dance DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand