Tom Swoon boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Dance DJ
 • Genre
  Dance

Tom Swoon (voorheen bekend als Pixel Cheese), is geboren op 6 juni 1993 in het stadje Goleniow in Polen Zijn interesse in muziek was er al op jonge leeftijd. Tom was gefascineerd door rock muziek en startte zijn eifen rockband met wat vrienden toen hij 14 was. Spelen op een guitaar was zijn grote passie. Toen hij 17 was, ontdekte hij de electronische dans muziek (EDM) en hij liet zich daarbij inspireren door artiesten als Deadmau5 en Daft Punk.

Tom Swoon boeken

De jaren daarna leerde Tom beetje bij beetje het vak van DJ. Door veel te oefenen werd hij beter en beter in het mixen, wat hij ook in de praktijk bracht door te gaan draaien in een lokale club. Toen hij zich alle DJ skills had eigen gemaakt, spaarde hij wat geld en kocht fatsoenlijke, professionele DJ apparatuur. Daarmee transformeerde hij zichzelf van een slaapkamer DJ naar een succesvolle DJ met een goed neus voor muziek produkties. In slechts 6 maanden tijd maakte Tom zijn eigen bootlegs en mixen in zijn eigen studio. Deze mixen werden prompt gedraaid door artiesten als Nervo, Gareth Emery and Laidback Luke. Zijn bootleg David Guetta & Avicii vs. Laidback Luke – Till Sunshine, die uitkwam onder zijn bijnaam Pixel Cheese, had meer dan 15 miljoen vieuws op YouTube en was daarmee 1 van de best bekeken en beluisterde bootlegs ooit!

Boekingen van Tom Swoon

Na dit grote succes volgde eind 2011 zijn eerste officiele remix van Gareth Emery’s single “Tokyo” die prompt hoog eindige in de Beatport Top 100. Deze remix werd opgevolgd door twee succesvolle mixen voor Steve Aoki and Kaskade, de twee grote pijlers van de moderne electronische dans muziek. Tom was op weg op zijn eerste eigen single te releasen in 2012, genaamd “Elva”.Deze single kreeg support van Tiesto en was daarmee de aanjager voor Tom's carriere en zijn eerste, grote Europese tour.

Direct Tom Swoon huren? Klik hier voor boekingen van Tom Swoon

Tom Swoon boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tom Swoon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Dance DJin overlegexclusief1 persoonDanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand