Mitchell Niemeyer boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Mitchell Niemeyer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mitchell Niemeyer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mitchell Niemeyer (17 februari 1988) is een Nederlandse dj en producer, geboren en getogen in Amsterdam en draaide onder andere op Tomorrowland, Mysteryland, Solar Festival en staat op bijna elke Dirty Dutch-line-up.

Mitchell Niemeyer boeken

Niemeyer bracht zijn eerste single uit, een samenwerking met Jonathan Mendelsohn. Naast zijn single is Mitchell Niemeyer in 2013 bezig met zijn nieuwe single, dit zal een samenwerking worden met Kelly Rowland. Naast Kelly Rowland heeft Mitchell Niemeyer ook in de studio gezeten met andere muzikanten zoals Estelle, Chris Willis en de Nervo Twins. Naast de muziek van Mitchell is hij ook aangekondigd als officiële ambassadeur voor het Nederlands horlogemerk TW Steel.

Boekingen van Mitchell Niemeyer

Mitchell Niemeyer is ook bekend van de hit “Pants Down”, samen met PartySquad

Direct Mitchell Niemeyer huren? Klik hier voor boekingen van Mitchell Niemeyer

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mitchell Niemeyer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mitchell Niemeyer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mitchell Niemeyer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mitchell Niemeyer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mitchell Niemeyer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mitchell Niemeyer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mitchell Niemeyer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mitchell Niemeyer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mitchell Niemeyer

Mitchell Niemeyer boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mitchell Niemeyer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand