Kriss One boeken

€575,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €575,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban / House / Latin

Wil jij Kriss One boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kriss One. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al meer dan 10 jaar staat Chris Breuer achter de decks met zijn alter ego Kriss-One. Die ervaring heeft hem gerijpt tot een dj zoals we hem niet vaak meer zien; Kriss-One brengt het ambacht van het draaien terug waar het hoort! Scratchen, teasen, double droppen, fadercuts… er is weinig wat deze man niet kan.

Biografie Kriss One

Verwacht een set gevuld met eigen producties, unieke bootlegs en een never ending stroom aan energie op de dansvloer! Kriss One is een DJ met echt zijn eigen stijl die niet te kopiëren of te vergelijken is met een andere artiest en daarmee maakt hij je avond of je festival speciaal. Daarnaast heeft Kriss met zijn productie skills al tracks weten te tekenen op labels als; Mixmash Records, Dim Mak Records, Spinnin Records en Rimbu Records.

Boekingen van Kriss One

Voor de toekomst gaat Kriss One ons allemaal verassen met zijn nieuwe sounds en zijn ‘urban gerelateerde’ dj set in een ‘house tempo’ met herkenbare en hoorbare verrassingen naar andere stijlen en stromingen… There’s only ONE…

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kriss One kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kriss One wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kriss One wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kriss One online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kriss One kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kriss One boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kriss One kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kriss One boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kriss One

Kriss One inhuren

€575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kriss One

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / House / Latin€575,-

Vergelijkbare artiesten

€775,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand