Moombahbaas boeken

€550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €550,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Moombahton / Dancehall / House / Latin

Wil jij Moombahbaas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Moombahbaas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met een fijne mix van Moombahton, Dancehall, House, Latin en Urban maakt Moombahbaas over de gehele aardbol iedere dansvloer onveilig. In de club, op een festival of op het strand; overal slaat zijn aanstekelijke sound aan bij het publiek.

Biografie Moombahbaas

Naast die heerlijke veelzijdige sets is hij bekend van zijn enorme arsenaal aan bootlegs die support krijgen van mening dj, waaronder de grote der aarde Major Lazer, The Chainsmokers, Hardwell en Kris Kross Amsterdam. Deze BAAS regelt het!

Boekingen van Moombahbaas

Of het nou een club is, een strandfeest, een festival of een heel ander podium: Moombahbaas zet de hele tent op zijn kop. Zelfs zijn naam zegt het al: MoombahBAAS!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Moombahbaas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Moombahbaas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Moombahbaas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Moombahbaas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Moombahbaas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Moombahbaas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Moombahbaas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Moombahbaas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Moombahbaas

Moombahbaas inhuren

€550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Moombahbaas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonMoombahton / Dancehall / House / Latin€550,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand