DJ Rene Friso boeken

€675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €675,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Wil jij DJ Rene Friso boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Rene Friso. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ruim 17 jaar fulltime DJ entertainer geweest. En tegenwoordig door zijn veelzijdigheid nog steeds een veel geboekte allround entertaining dj. Alhoewel het nu gecombineerd word met zijn baan als eventmanager. Zijn altijd enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is alom bekend. Voor een personeelsfeest, bruiloft of corporate event. René is daar te zien waar een goede, ervaren en professionele entertaining dj vereist is.

Biografie DJ Rene Friso

Verzorgde voor André Hazes Jr. het voorprogramma en de afterparty tijdens zijn concertreeks in de Afas live. René was een aantal jaren resident dj in de bekendste horecazaak van Nederland, de Baja Beachclub in Rotterdam. Hij draaide in tientallen andere topzaken. En was een bekend gezicht op de meeste road- en drive in shows in Nederland. Draait zo nu en dan nog wel eens voor een horecazaak maar zet tegenwoordig veelal zijn kennis, ervaring en enthousiasme in op feesten waar het er écht op aan komt en dat zijn bruiloften, publieksevenementen en bedrijfsfeesten. Daar ligt zijn kracht… René is tevens DJ voor het 100% NL meezingfeest en andere, aan dit radiostation gelieerde, evenementen zoals voorprogramma Toppers in Concert, 4 daagse feesten Nijmegen, Festival ZAND en Nederland Muziekland.

Boekingen van DJ Rene Friso

Zijn stijl kenmerkt zich door afwisseling, mixend of juist presenterend, maar altijd de juiste snaar rakend met kennis van ruim 5 decennia muziek. Van Swingend 60’s, naar de Dancing 90’s en de pumping 00’s, Foute hits, Nederlandstalig, Dance Classics, Summer/Baha stijl, Salsa/Latin en EDM/Urban/lounge. Alles strak in de mix of presenterend draaien. Dus als uw feest echt geslaagd moet worden is de boeking van DJ René Friso, voor wat betreft uw muziek, in ieder geval de enige juiste keuze!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Rene Friso kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Rene Friso wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Rene Friso wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Rene Friso online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Rene Friso kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Rene Friso boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Rene Friso kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Rene Friso boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Rene Friso

DJ Rene Friso inhuren

€675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Rene Friso

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ4 uurexclusief1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€675,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€895,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand