DJ Rene Friso boeken

€675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €675,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Ruim 17 jaar fulltime DJ entertainer geweest en tegenwoordig door zijn veelzijdigheid nog steeds een veel geboekte allround entertaining dj alhoewel het nu gecombineerd word met zijn baan als eventmanager. Zijn altijd enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is alom bekend. Voor een personeelsfeest, bruiloft of corporate event; René is daar te zien waar een goede, ervaren en professionele entertaining dj vereist is.

DJ Rene Friso boeken

Verzorgde voor André Hazes Jr. het voorprogramma en de afterparty tijdens zijn concertreeks in de Afas live. René was een aantal jaren resident dj in de bekendste horecazaak van Nederland, de Baja Beachclub in Rotterdam, draaide in tientallen andere topzaken en was een bekend gezicht op de meeste road- en drive in shows in Nederland. Draait zo nu en dan nog wel eens voor een horecazaak maar zet tegenwoordig veelal zijn kennis, ervaring en enthousiasme in op feesten waar het er écht op aan komt en dat zijn bruiloften, publieksevenementen en bedrijfsfeesten. Daar ligt zijn kracht… René is tevens DJ voor het 100% NL meezingfeest en andere, aan dit radiostation gelieerde, evenementen zoals voorprogramma Toppers in Concert, 4 daagse feesten Nijmegen, Festival ZAND en Nederland Muziekland.

Boekingen van DJ Rene Friso

Zijn stijl kenmerkt zich door afwisseling, mixend of juist presenterend, maar altijd de juiste snaar rakend met kennis van ruim 5 decennia muziek. Van Swingend 60’s, naar de Dancing 90’s en de pumping 00’s, Foute hits, Nederlandstalig, Dance Classics, Summer/Baha stijl, Salsa/Latin en EDM/Urban/lounge. Alles strak in de mix of presenterend draaien. Dus als uw feest echt geslaagd moet worden is de boeking van DJ René Friso, voor wat betreft uw muziek, in ieder geval de enige juiste keuze!

Direct DJ Rene Friso huren? Klik hier voor boekingen van DJ Rene Friso

DJ Rene Friso boeken

€675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Rene Friso

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ4 uurexclusief1 persoonApres-Ski / Feest / Allround€675,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand