De Bouwvakkerts boeken

Vanafprijs 1 act / Ex reiskosten / Meerdere boekingsmogelijkheden
€699,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €699,-
 • Duur
  vanaf 1 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Komisch Theater

Wil jij De Bouwvakkerts boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Bouwvakkerts. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een steengoed alternatief voor een ober die met een lullig plankje rondgaat.. zijn de twee stoere bouwvakkers. Even wat mannelijker en minder stijfjes. Ideaal voor een mannenavond.. spijkers ipv cocktailprikkers en organiseren spijkerpoepen als iedereen beschonken is… Iedereen doet mee.. gegarandeerd! Als u zegt wanneer ze kunnen komen, dan houden ze daar rekening mee met hun schaft!

Biografie De Bouwvakkerts

Deze Typetjes bevinden zich tussen het publiek. Zij doen geloven dat zij de laatste dingen aan het aftimmeren zijn en zitten vol met slappe klusverhalen. Mensen worden eventueel op humoristische wijze bediend met hapjes.

Boekingen van De Bouwvakkerts

De Bouwvakkerts worden ook ingezet bij de deur. Hier begeleiden zij uw gasten langs hun klusprojecten, spijkers en gereedschap… zonder dat hun ‘werk’ wordt aangetast en mensen zich kunnen bezeren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Bouwvakkerts kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Bouwvakkerts wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Bouwvakkerts wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Bouwvakkerts online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Bouwvakkerts kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Bouwvakkerts boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Bouwvakkerts kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Bouwvakkerts boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Bouwvakkerts

De Bouwvakkerts inhuren

€699,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Bouwvakkerts

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-actvanaf 1 uurn.v.t.2 personenKomisch Theater€699,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand