De Lakeien boeken

Vanaf-gage voor 1 act/1uur. Meerdere mogelijkheden beschikbaar.
€799,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €799,-
 • Duur
  vanaf 1 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Komisch / Theater

Wil jij De Lakeien boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Lakeien. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kent u ze nog, die deftige mannen van vroeger, werkend op paleizen en in hofhoudingen. Een mooie locatie met een sjieke ambiance verdiend een passend welkom voor uw gasten. De Peterus Lakeien hebben hun diploma al sinds 1862 en dat valt te bemerken. Er zijn veel lakeien maar deze hebben hun unieke gebruiksaanwijzing, want zoals deze zijn er maar twee.

Biografie De Lakeien

Ja, netjes zijn ze. Beheersen hun taal, de manieren en etiketten als geen ander. Maar bij het zien van gezakte mondhoeken slaan ze 180 graden om. Zij kunnen het zich nou eenmaal niet veroorloven dat er iemand met een geladen pesthumeur binnen de boel zal besmeuren. Tja, zij zijn zo,… sprookjesachtig en beleeft, alles komt goed, het kwade wordt overwonnen en uiteindelijk beleefd iedereen een nog lang en gelukkig feestje…

Boekingen van De Lakeien

Deze Lakeien zijn inzetbaar bij de deur, maar ook als wegwijzers en toezichthouders bij het buffet. Daarnaast zijn zij van A tot Z de perfecte assistentie tijdens uw bruiloft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Lakeien kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Lakeien wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Lakeien wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Lakeien online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Lakeien kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Lakeien boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Lakeien kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Lakeien boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Lakeien

De Lakeien inhuren

€799,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Lakeien

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-actvanaf 1 uurn.v.t.2 personenKomisch / Theater€799,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand