KISSterious boeken

Vanaf gage inclusief SFX / Lite show vanaf € 795,-
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 90-120 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Kiss Tribute

You wanted the best, you got the best! KISSterious is de #1 KISSKISS-tribute van de Benelux, die je van alle KISS classics voorziet in full regalia en met alle special effects en personal acts die je verwacht! Elke show van KISSTERIOUS is een rock ‘n roll party. De setlist is gevuld met klassiekers als DETROIT ROCK CITY, DEUCE, I LOVE IT LOUD en natuurlijk all time favoritesSURE KNOW SOMETHING en I WAS MADE FOR LOVIN’ YOU.

KISSterious boeken

KISSTERIOUS shows komen met de originele pakken, platform boots en make up. De band gebruikt de officièle instrumenten en een compleet LED/verlicht drumstel dat, samen met rookbommen, vlammen, een flitsend KISS logo, sirenes, confetti en vuurwerk, een KISSTERIOUS show is er één om te onthouden. Keer terug naar de dagen van glamour rock uit de 70’sen ervaar het nostaligische geluid en knallende show. If you think it’s too loud, you’re probably too old to Rock and Roll all Nite and Party Every Day!

Boekingen van KISSterious

KISSTERIOUS speelt jaarlijkeen mix van full light en ook unplugged shows. Meer en meer wordtKISSTERIOUS geboekt voor grotere shows en festivals.

Direct KISSterious huren? Klik hier voor boekingen van KISSterious

KISSterious boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van KISSterious

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 90-120 minutenexclusief, enkel backline4 personenKiss Tribute€1495,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand