KISSterious boeken

Vanaf gage inclusief SFX / Lite show vanaf € 795,-
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 90-120 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Kiss Tribute

Wil jij KISSterious boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van KISSterious. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

You wanted the best, you got the best! KISSterious is de #1 KISSKISS-tribute van de Benelux, die je van alle KISS classics voorziet in full regalia en met alle special effects en personal acts die je verwacht! Elke show van KISSTERIOUS is een rock ‘n roll party. De setlist is gevuld met klassiekers als DETROIT ROCK CITY, DEUCE, I LOVE IT LOUD en natuurlijk all time favoritesSURE KNOW SOMETHING en I WAS MADE FOR LOVIN’ YOU.

Biografie KISSterious

KISSTERIOUS shows komen met de originele pakken, platform boots en make up. De band gebruikt de officièle instrumenten en een compleet LED/verlicht drumstel dat, samen met rookbommen, vlammen, een flitsend KISS logo, sirenes, confetti en vuurwerk, een KISSTERIOUS show is er één om te onthouden. Keer terug naar de dagen van glamour rock uit de 70’sen ervaar het nostaligische geluid en knallende show. If you think it’s too loud, you’re probably too old to Rock and Roll all Nite and Party Every Day!

Boekingen van KISSterious

KISSTERIOUS speelt jaarlijkeen mix van full light en ook unplugged shows. Meer en meer wordtKISSTERIOUS geboekt voor grotere shows en festivals.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig KISSterious kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je KISSterious wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van KISSterious wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij KISSterious online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van KISSterious kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

KISSterious boeken

Ben jij benieuwd hoe je KISSterious kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct KISSterious boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van KISSterious

KISSterious inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van KISSterious

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 90-120 minutenexclusief, enkel backline4 personenKiss Tribute€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand