Hot Leggs boeken

Ook te boeken als solo tape-act: € 1.345,- (1 x 30 minuten incl. geluid)
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Tina Turner Tribute / Soul/ Funk / Disco

Wil jij Tina Turner Tribute Band Hot Leggs boeken voor jouw feest of evenement? Hot Leggs is de naam waaronder Hildegard Kooy zich presenteert met een Tina Turner Tribute act. Geboren op 10 mei 1963 te Paramaribo Suriname, verhuisde zij op 11 jarige leeftijd naar Nederland. Hildegards levenservaring (bijna een kopie van haar voorbeeld en ook iets waar ze, net als zij, niet graag over praat), haar stem en uitstraling op het podium vertonen grote overeenkomsten met Tina Turner. Nadat ze als zangeres actief is geweest in verschillende formaties start ze in de jaren 80 haar eerste 5 mans formatie genaamd Hot Leggs.

Hot Leggs boeken

Haar wens: een toer met de Tina Turner Tribute show in de Nederlandse theaters. De Tina Turner Tribute begon in de jaren 80 doordat de vraag naar meerdere Tina Turner nummers achter elkaar kwam, hetgeen is uitgegroeid tot een wervelende act met haar live band.

Tina Turner Tribute Band boeken

Naar eigen zeggen is ze geen kopie van Tina Turner, ze zal dan ook nooit exact de bewegingen van Tina nadoen. Ze is en blijft zichzelf en dat is ook in haar show te merken.

Boekingen van Hot Leggs 

Hot Leggs De Nederlandse Tina Turner Tribute groeide uit tot een 11 mans formatie. Hildegard is een artiest die als doel heeft een onvergetelijke show neer te zetten met haar optredens in binnen- en buitenland.

Direct Hot Leggs inhuren? Klik hier voor boekingen van Hot Leggs

Hot Leggs boeken

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hot Leggs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek9 personenTina Turner Tribute / Soul/ Funk / Disco€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand