Hot Leggs boeken

Ook te boeken als solo tape-act: € 1.345,- (1 x 30 minuten incl. geluid)
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Tina Turner Tribute / Soul/ Funk / Disco

Wil jij Hot Leggs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hot Leggs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hot Leggs is de naam waaronder Hildegard Kooy zich presenteert met een Tina Turner Tribute act. Geboren op 10 mei 1963 te Paramaribo Suriname, verhuisde zij op 11 jarige leeftijd naar Nederland. Hildegards levenservaring (bijna een kopie van haar voorbeeld en ook iets waar ze, net als zij, niet graag over praat), haar stem en uitstraling op het podium vertonen grote overeenkomsten met Tina Turner. Nadat ze als zangeres actief is geweest in verschillende formaties start ze in de jaren 80 haar eerste 5 mans formatie genaamd Hot Leggs.

Biografie Hot Leggs

Haar wens: een toer met de Tina Turner Tribute show in de Nederlandse theaters. De Tina Turner Tribute begon in de jaren 80 doordat de vraag naar meerdere Tina Turner nummers achter elkaar kwam, hetgeen is uitgegroeid tot een wervelende act met haar live band.

Tina Turner Tribute Band boeken

Naar eigen zeggen is ze geen kopie van Tina Turner, ze zal dan ook nooit exact de bewegingen van Tina nadoen. Ze is en blijft zichzelf en dat is ook in haar show te merken.

Boekingen van Hot Leggs 

Hot Leggs De Nederlandse Tina Turner Tribute groeide uit tot een 11 mans formatie. Hildegard is een artiest die als doel heeft een onvergetelijke show neer te zetten met haar optredens in binnen- en buitenland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hot Leggs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hot Leggs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hot Leggs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hot Leggs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hot Leggs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hot Leggs boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hot Leggs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hot Leggs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hot Leggs

Hot Leggs inhuren

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hot Leggs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek9 personenTina Turner Tribute / Soul/ Funk / Disco€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.800,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand