Belgian Quo Band boeken

Dit is een vanaf-gage / Prijs voor Belgie: op aanvraag
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 45, 60 of 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tribute-band
 • Genre
  Status Quo repertoire

Wil jij Belgian Quo Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Belgian Quo Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het BQB-verhaal begon in de zomer van 2004, kort nadat Frank en Erwin Status Quo hadden zien optreden op het Schwung-festival in Roeselare. De installatie waarmee Frank als twintiger speelde, stond kort na dat specifiek concert opgesteld. En Erwin begon vastberaden aan de zelfstudie van de eindeloze Quo-set.

Biografie Belgian Quo Band

Eind 2007 was hij klaar voor meer. Zien spelen doet spelen, en zo had Frank er duidelijk ook weer zin in gekregen. Er werd besloten om samen een nieuwe tribute band op te richten. Met de Belgian Quo Band boek je een volwaardige Tribute Band.

Status Quo Tributeband boeken

Het strakke Quo-ritme, dezelfde gitaren, backline, kledij, podiumopstelling en choreografie, maar vooral het creëren van dezelfde sfeer als op een échte Quo-show zijn onze handelsmerken.In 2014 werden uiteindelijk bijna 50 shows gespeeld in 3 verschillende landen.

Boekingen van Belgian Quo Band

Ook in 2016 hebben we tientallen schitterende shows afgewerkt in België, Duitsland, Nederland én voor de eerste maal ook in the UK, de thuisbasis van Status Quo. Op 12 juni waren we namelijk Headliner op het Raglan-Festival in South-Wales.Deze BQB 2.0 zal de band naar een nog hoger niveau tillen en dat kan enkel de Quo-fan ten goede komen. Belgian Quo Band is een ge-oliede machine die steeds zorgt voor ambiance. Zowel voor, maar zeker ook OP het podium. Waar we ook zijn, voor ons is het altijd feest als we mogen optreden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Belgian Quo Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Belgian Quo Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Belgian Quo Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Belgian Quo Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Belgian Quo Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Belgian Quo Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Belgian Quo Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Belgian Quo Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Belgian Quo Band

Belgian Quo Band inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Belgian Quo Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tribute-band1 x 45, 60 of 75 minutenexclusief, alleen backline5 personenStatus Quo repertoire€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand