Belgian Quo Band boeken

Dit is een vanaf-gage / Prijs voor Belgie: op aanvraag
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 45, 60 of 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tribute-band
 • Genre
  Status Quo repertoire

Wil jij Belgium Quo Band boeken voor jouw festival of event? Het BQB-verhaal begon in de zomer van 2004, kort nadat Frank en Erwin Status Quo hadden zien optreden op het Schwung-festival in Roeselare. De installatie waarmee Frank als twintiger speelde, stond kort na dat specifiek concert opgesteld. En Erwin begon vastberaden aan de zelfstudie van de eindeloze Quo-set.

Belgian Quo Band boeken

Eind 2007 was hij klaar voor meer. Zien spelen doet spelen, en zo had Frank er duidelijk ook weer zin in gekregen. Er werd besloten om samen een nieuwe tribute band op te richten. Met de Belgian Quo Band boek je een volwaardige Tribute Band.

Status Quo Tributeband boeken

Het strakke Quo-ritme, dezelfde gitaren, backline, kledij, podiumopstelling en choreografie, maar vooral het creëren van dezelfde sfeer als op een échte Quo-show zijn onze handelsmerken.In 2014 werden uiteindelijk bijna 50 shows gespeeld in 3 verschillende landen.

Boekingen van Belgian Quo Band

Ook in 2016 hebben we tientallen schitterende shows afgewerkt in België, Duitsland, Nederland én voor de eerste maal ook in the UK, de thuisbasis van Status Quo. Op 12 juni waren we namelijk Headliner op het Raglan-Festival in South-Wales.Deze BQB 2.0 zal de band naar een nog hoger niveau tillen en dat kan enkel de Quo-fan ten goede komen. Belgian Quo Band is een ge-oliede machine die steeds zorgt voor ambiance. Zowel voor, maar zeker ook OP het podium. Waar we ook zijn, voor ons is het altijd feest als we mogen optreden.

Direct Belgian Quo Band boeken? Klik hier voor boekingen van Belgian Quo Band

Belgian Quo Band boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Belgian Quo Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tribute-band1 x 45, 60 of 75 minutenexclusief, alleen backline5 personenStatus Quo repertoire€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand