Kempi boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Urban

Jerrely Slijger, beter bekend als Kempi, is een Nederlandse rapper van Antilliaanse afkomst. Kempi groeide op in de Edisonbuurt, gelegen in de achterstandswijk Woensel-West te Eindhoven. Hij kwam in het criminele circuit terecht en kreeg een gevuld strafblad met verschillende gevangenisstraffen. In dezelfde periode begon Kempi ook muziek te maken: hij bracht een mixtape uit welke minstens 40.000 keer van het internet werd gedownload.

Kempi boeken

Kempi begon landelijke bekendheid te krijgen, onder andere bij Kees de Koning. Deze platenbaas was erg onder de indruk van de rapper, en bood hem een contract aan bij zijn muzieklabel. Op het moment dat hij het contract tekende (september 2006) stond hij onder verdenking van medeplichtigheid aan een steekpartij, waar hij later van werd vrijgesproken. Kempi bracht kort daarop zijn tweede mixtape uit, genaamd 'Rap 'n Borie'. Op 17 juli 2007 werd Kempi voor de eerste keer vader: zijn vriendin kreeg een zoon. Voor Kempi was dit het startsein om serieuzer te worden. “Mijn kind is mijn licht, mijn motivatie. Vanaf nu wil ik alles serieuzer aanpakken. Als zakenman en vader gezien worden in plaats van alleen het stempel van straatjongen dragen.”

Boekingen van Kempi

In september 2008 bracht hij onder Top Notch zijn langverwachte debuutalbum genaamd 'Du Zoon' uit. Ondertussen heeft Kempi zeven mixtapes, vier EP's en twee studioalbums op zijn naam staan.

Direct Kempi huren? Klik hier voor boekingen van Kempi

Kempi boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kempi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand