Peer & Pijn boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Peer & Pijn boeken voor jouw feest of evenement? Hoewel de heren nog maar vrij recent de krachten hebben gebundeld, zijn deze feestbeesten als rode draad al jaren elkaars muzikale verwanten. Waar de een vooral bekend is in de wereld van de feestmuziek is de ander vooral bekend vanuit de House muziek.

Peer & Pijn boeken

In 2015 zijn ze elkaar weer tegengekomen in het wintersport gebied Westendorf. Door een leuke samenloop van omstandigheden hadden de heren het uitzinnige idee om samen een showtje weg te geven op de witte toppen van de Oostenrijkse Alpen.

Feestartiesten boeken

Dit werd een onverwachts maar daverend succes! Daarom besloten ze dit veelvuldig te herhalen in Oostenrijk, maar ook in Nederland. Samen zijn zij `Peer en Pijn´.

Boekingen van Peer & Pijn

Sindsdien hebben de heren een vol Ahoy, uitverkocht Beursgebouw Eindhoven en een afgeladen Brabanthallen volledig op zijn kop gezet. Vanaf het eerste nummer in Oostenrijk is het volle bak feest met `Peer en Pijn´ en het publiek zal dat op elk feest beleven! Peer & Pijn is multi inzetbaar door de verschillende stijlen muziek die zij ten gehore brengen. Van Tom Jones, Ben Cramer tot aan Brennan Heart niks is ze te gek.

Direct Peer & Pijn huren? Klik hier voor boekingen van Peer & Pijn

Peer & Pijn boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Peer & Pijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset2 personenAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand