The Jukebox Boys boeken

Ook te boeken voor 2 x 30 minuten: € 1.650,-
€1.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid
 • Bezetting
  On stage: 4 personen
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Allround / Acapella

Wil jij The Jukebox Boys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Jukebox Boys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Jukebox Boys zijn 4 mannen met een fantastische stem. A capella achterhaald en stoffig? Nee hoor! Met niets meer dan hun stembanden zullen deze 4 je laten verbazen met de prachtigste A capella songs van o.a. Bruna Mars tot Elvis en van Justin Bieber tot Michael Jackson.

Biografie The Jukebox Boys

Deze heren zijn multi inzetbaar en hebben hun klasse wel bewezen. Optredens op koningsdag voor het koningspaar, bij Qmusic, in Ahoy Rotterdam, de Efteling en voor tal van feesten, openingen, bruiloften en de leukste borrels.

Boekingen van The Jukebox Boys

Verzoeknummers zijn op aanvraag mogelijk en ook de combinatie met The Jukebox Boys in Concert is mogelijk. Deze “In Concert versie” is helemaal the real thing. Een lust voor het oor en oog.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Jukebox Boys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Jukebox Boys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Jukebox Boys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Jukebox Boys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Jukebox Boys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Jukebox Boys boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Jukebox Boys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Jukebox Boys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Jukebox Boys

The Jukebox Boys inhuren

€1.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Jukebox Boys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenExclusief geluidOn stage: 4 personenAllround / Acapella€1450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand